Ενημέρωση Επικαιρότητα

18χρονος σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να δει αν τον αγαπά ο πατέρας του

Στα άκρα έφτασε ένας 18χρονος Κινέζος για να μάθει αν ο πατέρας του τον αγαπά.
 
Ο 18χρονος που ακούει στο όνομα Ζου σκηνοθέτησε την απαγωγή του προκειμένου να δει τις αντιδράσεις του πατέρα του. Για να πείσει μάλιστα για ό,τι του είχε συμβεί δεν δίστασε να καταγράψει σε βίντεο δύο άνδρες να τον χτυπούν, να τον δένουν και να τον φιμώνουν.
 
Ο νεαρός φοιτητής δεν αρκέστηκε, όμως, μόνο σε αυτό το βίντεο αλλά «ζήτησε» από τον πατέρα του 100.000 γιουάν ως λύτρα προκειμένου οι δήθεν απαγωγείς του να μην πουλήσουν τα όργανά του.
 
Όταν ο πατέρας του 18χρονου είδε το βίντεο στο οποίο μεταξύ άλλων οι «απαγωγείς» τον έλουζαν με κρύο νερό, ενημέρωσε την αστυνομία.
 
Οι αστυνομικοί πήγαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο νεαρός και ενώ ερευνούσαν το δωμάτιο που ήταν άνω-κάτω, ξαφνικά ο Ζου εμφανίστηκε μπροστά τους καλά στην υγεία του.
 
Το γεγονός αυτό προβλημάτισε τους αστυνομικούς που γρήγορα ανακάλυψαν ότι ο 18χρονος είχε σκηνοθετήσει την όλη ιστορία γιατί από πάντα ένιωθε ότι ο πατέρας του δεν ενδιαφερόταν για τον ίδιο.
 
Αυτό που δεν περίμενε ο 18χρονος ήταν ότι η γιαγιά του θα πήγαινε στο νοσοκομείο λόγω του σοκ που υπέστη από την «απαγωγή» του. Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός φοιτητής κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του.
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο