Tips-Décor Προτεινόμενο

3 έξυπνες λύσεις για να γίνει λειτουργικό και άνετο το δωμάτιο του παιδιού ή του εφήβου

από τη Βένια Αγγέλου – Διακοσμήτρια εσωτερικών και εξωτερικών χώρων – Συνεργάτιδα του Juniorsclub.gr 

Έχουμε δεχθεί πολλά αιτήματα και ερωτήσεις από μαμάδες κυρίως, τι θα κάνετε όταν το σπίτι έχει μικρά υπνοδωμάτια και θέλετε χώρο να παίξει το παιδί, αναρωτιέστε που θα χωρέσουν όλα τα πράγματα που έχει ένα παιδί (παιχνίδια, βιβλία, σχολικά είδη, αξεσουάρ, ενδύματα υποδήματα κ.α.)

Όπως πάντα, έτσι και τώρα αφιέρωσα χρόνο για εσάς. Το μελέτησα, το έψαξα, μίλησα με ειδικούς, είδα τις νέες επιλογές και σας τις προτείνω. Κατανοώ απόλυτα, την ανησυχία σας, είναι σα να βλέπω μπροστά μου, το δωμάτιο σε κατάσταση πανικού και να λέτε που θα μπει το γραφείο, το κρεβάτι, η ντουλάπα, τα σχολικά, τα παιχνίδια, τα διακοσμητικά και τόσα άλλα… Σας έχω λύση και δεν είναι μόνο μία!!!

Αγαπώ κάθε στυλ σπιτιού γιατί αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα μας! Δημιουργώ εικόνες, σχεδιάζω και πάντα καταλήγω στο ό,τι το σπίτι μας, ιδίως ο εσωτερικός χώρος είναι κομμάτι του εαυτού μας! Είμαστε εμείς! Οπότε, λέω ναι στις προκλήσεις και δίνω λύσεις!!! Αυτή τη φορά, το ζήτημα που σας απασχολεί φαντάζει τεράστιο. Προσοχή όμως, είστε στην εποχή των έξυπνων επίπλων και υπάρχουν πολλά, για να δημιουργήσουν χώρο ή να προσαρμοστούν σε μικρούς χώρους! Πρώτα όμως θα εστιάσουμε στο κάθε δωμάτιο ξεχωριστά και σήμερα αναφερόμαστε κυρίως στο παιδικό – εφηβικό δωμάτιο! 

Τις περισσότερες φορές, στο πλαίσιο της έρευνας μου, επιλέγω ένα υπεύθυνο κατάστημα – εταιρεία για να σας προτείνω μέσω των ιδεών μου, τις λύσεις που χρειάζεστε! Αυτή τη φορά επισκέφθηκα ελληνική εταιρεία Max-Kids.gr και τον ιδιοκτήτη της κο Μαυρέα Ιωάννη. Διαπίστωσα ό,τι και ο ίδιο ο κος Μαυρέας γίνεται αποδέκτης πολλών ερωτημάτων και γονείς επιλέγουν την εταιρεία του, σε όλη την Ελλάδα γιατί πρώτα απ’ όλα μελετάει τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας και κάθε δωμάτιο ξεχωριστά, όπου σύμφωνα με τη δική σας διάθεση και γούστο, σας παρουσιάζει το τελικό αποτέλεσμα! Με τη μέθοδο 3D (τρισδιάστατο σχέδιο), παρουσιάζει κάθε δωμάτιο (υπνοδωμάτιο, παιδικό δωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα κ.α.) ώστε να έχετε απεικόνιση για το πώς θα είναι τελικά διαμορφωμένος ο χώρος του σπιτιού σας!!!

Τα σχόλια των πελατών με οδήγησαν να καταλάβω, ό,τι έκανα την καλύτερη επιλογή και σ’ αυτό το άρθρο αξίζει να σας αποκαλύψω σχέδια και ιδέες για να κάνετε το δωμάτιο του παιδιού σας, ιδανικό για εκείνο και εσάς!!! 

* Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook (Juniorsclub.gr) —–> ΕΔΩ 

  1. Ο αποθηκευτικός χώρος  σας προβληματίζει; 

Στην ελληνική εταιρεία Max-Kids.gr υπάρχουν κρεβάτια με χώρους αποθήκευσης. Μια εικόνα χίλιες λέξεις κι εγώ έχω πολλές εικόνες για τα μικρά παιδιά και τους εφήβους σας! 

Τα κρεβάτια αυτά έχουν συρτάρια αποθήκευσης, κεφαλάρι με USB ηχειο pluetooth , με επιλογή τροχήλατο κομοδίνο γραφείο με συρταριέρα σύνθεση ραφιών με ντουλάπια και 3φυλη ντουλάπα.

Κρεβάτι με ενσωματωμένο γραφείο, ράφια, συρτάρια, ντουλάπια και υπερυψωμένο κρεβάτι! 

Περισσότερα, κρεβάτια με αποθηκευτικούς χώρους θα δείτε στο link:

https://www.max-kids.gr/epipla/krevatia_me_apothikeutious_chorous

2. Κρεβάτια τοίχου! Ναι, είναι μια λύση που σου εξασφαλίζει χώρο όλη την ημέρα για να παίζει άνετα το παιδί!!! Είναι ασφαλές, εύχρηστο και έχει πολλές φορές γίνει η απόλυτη επιλογή για πολύ μικρούς χώρους! 

Περισσότερες ιδέες για κρεβάτια τοίχου, θα δείτε στο link:

https://www.max-kids.gr/index.php?route=product/category&path=59_100031

3. Ράφια και ντουλάπια στον τοίχο για να μπορέσετε να βάλετε παιχνίδια, βιβλία και άλλα προσωπικά είδη του παιδιού – εφήβου. 

Περισσότερες προτάσεις για ράφια και ντουλάπια τοίχου, θα δείτε στο link:

https://www.max-kids.gr/epipla/rafia-toixoy

5 Φανταστικές ιδέες για ένα παιδικό δωμάτιο με τη μέθοδο Montessori!

Ένα δωμάτιο για 3 ή 4 παιδιά; Ιδέες για να διαμορφώσετε το χώρο και να οργανώσετε τα πράγματα κάθε παιδιού!

Μετάβαση στο περιεχόμενο