Ομορφιά

3 συνήθειες που κάνουν κακό στα μαλλιά σας

Η περιποίηση των μαλλιών μας δεν είναι απλή υπόθεση. Οι καθημερινές μας συνήθειες μπορεί να επηρεάσουν την υγεία τους και να τα κάνουν να είναι πιο θαμπά.

Υπάρχουν τρία λάθη που κάνουμε οι περισσότερες από εμάς και «κοστίζουν» στα μαλλιά μας.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Η θερμότητα

Είναι κοινό μυστικό πως το σεσουάρ και οι συσκευές με μεγάλη θερμότητα κάνουν κακό στην τρίχα. Τα εργαλεία styling δεν πρέπει να έχουν υψηλές θερμοκρασίες και είναι καλό να βάζουμε πάντα heat protection πριν ξεκινήσουμε να τα στεγνώνουμε.  Επιπλέον, είναι καλό να κρατάμε το σεσουάρ σε μία μικρή απόσταση ώστε να μην πέφτει απευθείας ο καυτός αέρας πάνω στα μαλλιά μας.

Το λάθος βούρτσισμα

Σίγουρα έχεις δει πως στα κομμωτήρια ποτέ δεν στεγνώνουν τα μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες με τη μία. Αυτό μπορεί να προκαλέσει φθορά στην τρίχα και ο καλύτερος τρόπος είναι να τα χωρίσεις σε μεγάλες τούφες και να τα βουρτσίζεις τμηματικά ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω.

Το ίδιο σαμπουάν

Έχεις ακούσει πως πρέπει να αλλάζεις συχνά το σαμπουάν σου, όμως εσύ θες να χρησιμοποιείς το ίδιο brand για πολλούς μήνες. Η αλήθεια σε αυτό είναι κάπου στη μέση. Κάθε φορά που τα μαλλιά σου αλλάζουν είναι καλό να αλλάζει και το σαμπουάν σου. Όταν προσθέτεις τεχνική επεξεργασία σε αυτά, όπως βαφή, ή highligts, τότε καλό είναι να διαλέγεις ένα σαμπουάν για τον τύπο των μαλλιών σου.

ΔΟΥΒΡΗΣ Ηλεκτρικές Συσκευές Α.Ε.

Διαβάστε επίσης

Γιατί μπορεί να έχετε έντονη φαγούρα στο κεφάλι;

5 τρόποι να κρατήσετε τα χέρια σας απαλά!

5 τρόποι για να έχετε πάντα απαλή επιδερμίδα!

4 tips για να κάνετε αποτοξίνωση και στα μαλλιά σας!

6 πολύ εύκολα tricks με το concealer – Δείτε το βίντεο

Απολέπιση σώματος: Ποια σημεία να προσέξετε και σε ποια να δώσετε περισσότερη προσοχή

Μετάβαση στο περιεχόμενο