Ζώα Προτεινόμενο

Ηλιούπολη: Η ζωοφιλική ένωση Ηλιούπολης σας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργανώνουν

Στις 12 & 13 Δεκεμβρίου σας περιμένει, όπως κάθε χρονιά, στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι της η ζωοφιλική ένωση Ηλιούπολης στο 1ο Γυμνάσιο/Λύκειο Ηλιούπολης, Γρηγορίου Αυξεντίου 2, Ηλιούπολη, πίσω από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, στον μπουφέ βρίσκετε φρέσκο καφέ, παγωμένα αναψυκτικά, αλμυρά και γλυκά εδέσματα vegeterian και vegan, donuts και φυσικά σκυλολιχουδιές! Τα μέλη της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης σας ενημερώνουν για τη δράση του Σωματείου και για τα υπέροχα, καταπληκτικά, αξιολάτρευτα, φανταστικά ζώα που είναι διαθέσιμα για υιοθεσία!

xristougenniatiko-bazaar-juniorsclub

Στο φετινό χριστουγεννιάτικο bazaar, έχετε την ευκαιρία να γίνετε εικονικός γονιός σε κάποιο από τα ζωάκια μας που έχουν ανάγκη, επιλέγοντας απλώς το ζώο που επιθυμείτε να στηρίξετε οικονομικά και συμπληρώνοντας το έντυπο εικονικής υιοθεσίας. Με το ποσό που επιλέγετε, βοηθάτε τα ζώα αυτά να παραμείνουν ασφαλή μέχρι να βρεθεί μια οικογένεια και για αυτά.

Ακόμη και αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, ελάτε να γνωριστούμε και να περάσετε ευχάριστα ένα πρωί ή απόγευμα, με τα παιδιά σας ή τα σκυλιά σας ή -ακόμα καλύτερα- με όλους μαζί!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events –> Ελλάδα

Μετάβαση στο περιεχόμενο