Ενημέρωση

4χρονο κοριτσάκι τραγουδά με τον δικό της τρόπο σε σχολική γιορτή – Δείτε το βίντεο που έγινε viral

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο μιας πιτσιρίκας που τραγουδά σε σχολική γιορτή. Ενώ όλα τα άλλα παιδιά είναι απαθή, εκείνη το νιώθει με την ψυχή της!
 
Η Σοφία δεν είναι όπως τα άλλα παιδιά όταν πρόκειται για το τραγούδι. Αντί να στέκεται και να λέει απλά τα λόγια, η μικρή Σοφία ανοίγει το στόμα της, σηκώνει τα χέρια της και τα δίνει όλα!
 
Η μαμά και ο μπαμπάς της πιτσιρίκας, κατέγραψαν με την κάμερά τους το ταλέντο της κόρης τους στη σχολική γιορτή. Η μητέρα της Σοφίας, Michelle Neshin, ανάρτησε το βίντεο στο Youtube και έγραψε: «Τα παιδιά έπρεπε να εκτελέσουν το τραγούδι «How far I’ll go» της Moana, αλλά η Σοφία έδωσε κάτι παραπάνω στην performance!».
 
Ακριβώς εκεί, στη σκηνή μπροστά από τους συμμαθητές της και τους γονείς τους, η Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις. Καθώς τα άλλα παιδιά στέκονταν ακίνητα και στωικά, η Σοφία έδειξε στο κοινό ότι ξεκάθαρα «το έχει!». Οι κινήσεις της είναι άκρως ξεκαρδιστικές και δείχνουν ότι η μικρή, νιώθει τα λόγια και το νόημα του τραγουδιού με την ψυχή της.
 
Η Σοφία είναι γεννημένη για να τραγουδάει στη σκηνή! Σε μόλις τρεις μήνες, το βίντεο της έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές.
 
Δείτε το ξεκαρδιστικό viral βίντεο:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο