Άσκηση

5 τρόποι να περνάτε ευχάριστα κατά τη διάρκεια της γυμναστικής!

Όποιος γυμνάζεται τακτικά και διατηρεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής θα βρεθεί κάποια στιγμή σε αυτό το σημείο. Είναι εύκολο να βαρεθεί κανείς τις ίδιες ασκήσεις και την ίδια προπόνηση. Αυτό έχει τη ρίζα του στο «φόβο για το άγνωστο», ο οποίος μπορεί να περιλαμβάνει και το να δοκιμάσετε ένα διαφορετικό μηχάνημα στο γυμναστήριο, με το οποίο δεν είστε εξοικειωμένη. Εάν αποφασίσετε να φανείτε γενναία και να βγείτε από τη ρουτίνα σας, το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει. Όχι μόνο θα δείτε διαφορά στο σώμα σας, αλλά επίσης θα διασκεδάσετε.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Εδώ είναι 5 τρόποι να περνάτε ευχάριστα κατά τη διάρκεια της γυμναστικής σας.

1. Βαριέστε να μετράτε; Κάντε χρονομετρημένες ασκήσεις!

Όλοι βαριούνται το μέτρημα. Για να κάνετε πιο διασκεδαστική τη γυμναστική σας και να ξαφνιάσετε το σώμα σας, αρχίστε να χρονομετρείτε με το κινητό σας. Ξεκινήστε με 30» στην κάθε άσκηση και φτάστε μέχρι το 1΄.

2. Ακούστε μουσική

Φυσικά δεν προτείνουμε να φτιάξετε μια μουσική λίστα με τις αγαπημένες σας μπαλάντες, αλλά με δυναμικά τραγούδια που θα σας δώσουν ένταση. Περάστε τα τραγούδια στο κινητό σας και νικήστε έτσι την αμηχανία και τη βαρεμάρα.

3. Δοκιμάστε τα ομαδικά προγράμματα

Επιλέξτε ένα πρόγραμμα που σας ταιριάζει. Οι επιλογές είναι πιο πολλές από όσες νομίζετε: γιόγκα, πιλάτες, crossfit, TRX, ζούμπα… Ακόμα κι αν επιλέξετε κάποιο που θεωρείτε ότι δε θα ανταπεξέλθετε, δε χάνετε τίποτα, αρκεί να μην υπερβάλλετε σε πρώτη φάση και να μην πιέσετε τον εαυτό σας. Πού ξέρετε, μπορεί τελικά να σας αρέσει ακόμα κι ένα πρόγραμμα που δεν το περιμένατε!

4. Γυμναστείτε έξω

Αν συνήθως γυμνάζεστε στο γυμναστήριο ή το σπίτι σας, το να κάνετε την προπόνησή σας έξω θα μπορούσε να σας αναζωογονήσει. Δε θα είστε η μόνη εκεί έξω!

5. Γυμναστείτε με παρέα

Είτε πρόκειται για τον σύντροφό σας, είτε για την κολλητή σας ή την αδερφή σας, η παρέα θα κάνει τον χρόνο να περάσει πιο ευχάριστα. Μπορείτε να εγγραφείτε στο ίδιο γυμναστήριο, να συναντηθείτε για προπόνηση σε ένα σπίτι ή να βγείτε μαζί για τρέξιμο. Θα νιώθετε σαν να έχετε πάει για καφέ με τους αγαπημένους σας!

ΔΟΥΒΡΗΣ Ηλεκτρικές Συσκευές Α.Ε.

Διαβάστε επίσης

Ποια είδη άσκησης μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση του στρες

5 λόγοι για να κάνετε περισσότερο ποδήλατο!

Μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα σας που «καίνε» περισσότερες θερμίδες!

7 λάθη που πρέπει να αποφεύγουμε όταν τρέχουμε τον χειμώνα

Πώς να χάσετε κιλά στην καραντίνα περπατώντας;

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την άσκηση μετά τον τοκετό!

Μετάβαση στο περιεχόμενο