Μωρό Προτεινόμενο

6 χαρακτηριστικά που έχουν τα μωρά που γεννήθηκαν Απρίλιο

1.Είναι πιο πιθανό να κοιμούνται πιο αργά
Έρευνα στην έκδοση Sleep
 ανακάλυψε πως οι άνθρωποι που γεννιούνται κατά την διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού πέφτουν γενικότερα πιο αργά για ύπνο σε σχέση με εκείνους που έχουν γεννηθεί τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες. Επομένως, έχε στο μυαλό πως το μικρό σου θα εξελιχθεί σε μεγάλο… ξενύχτη!

2.Είναι πιθανότερο να γίνουν πιο αισιόδοξοι άνθρωποι
Έρευνα του Πανεπιστημίου της Ουγγαρίας,
 που διενεργήθηκε με δείγμα τους ίδιους τους σπουδαστές που φοιτούν εκεί, έδειξε πως τα μωρά που γεννιούνται τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο είναι πιο πιθανό να έχουν υπερθυμική διάθεση αργότερα στην ζωή τους. Ένα άτομο με υπερθυμική διάθεση είναι αισιόδοξο και με θετική σκέψη. Αυτό σημαίνει πως αν το απριλιάτικο μωρό σου έχει γεννηθεί σε περιοχή με ξηρά καλοκαίρια και κρύους χειμώνες, όπως η Ουγγαρία, θα γίνει ένα αισιόδοξο πλάσμα!

Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

3.Αποκτούν ηγετικές ικανότητες νωρίτερα στη ζωή τους
Σύμφωνα με έρευνα του βρετανικού Πανεπιστημίου Sauder School of Business
, τα μωρά του Απριλίου και του Μαρτίου τείνουν να αναδεικνύονται σε εταιρικούς ηγέτες όταν μεγαλώνουν, σε σύγκριση με εκείνα που γεννιούνται το καλοκαίρι. Μάλιστα, κατέληξαν πως αυτό οφείλεται στον τρόπο που διαμορφώνεται το σχολικό περιβάλλον, με τα μωρά του Απριλίου να αποτελούν συνήθως τα μεγαλύτερα παιδιά της τάξης και για αυτό τον λόγο να ξεχωρίζουν για τις ηγετικές ικανότητές τους από μικρή ηλικία!

4.Έχουν λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν άσθμα
Έρευνα που διενεργήθηκε σε μωρά της Νέας Υόρκης
 ανακάλυψε πως τα παιδιά με γενέθλια την άνοιξη διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης αναπνευστικών προβλημάτων. Το μειωμένο ρίσκο για εμφάνιση άσθματος θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός πως την άνοιξη τα ακάρεα είναι άφθονα στον αέρα και εφόσον το μωρό εκτίθεται σε αυτά κατά τους δύο πρώτους μήνες της ζωής τους, τότε δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημά του.

5.Παρουσιάζουν μικρότερες πιθανότητες ανάπτυξης διαταραχή ελλειμματικής προσοχής
Η ίδια έρευνα στη Νέα Υόρκη
 ανακάλυψε πως η διαταραχή ελλειμματικής προσοχής παρουσιάζεται πιο συχνά στα μωρά που γεννιούνται προς το τέλος του χρόνου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως στα σχολικά χρόνια, τα παιδιά αυτά είναι τα μικρότερα στην τάξη τους και θεωρούνται λιγότερο συγκεντρωμένα και ήσυχα σε σχέση με εκείνα που έχουν γεννηθεί την άνοιξη.

6.Πρέπει να αρχίσουν να φορούν αντηλιακή προστασία νωρίς
Εάν η ημερομηνία τοκετού τοποθετείται κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο, τότε το μωρό θα υποστεί έκθεση στον ήλιο νωρίτερα. Έρευνες έχουν δείξει πως τα μωρά της άνοιξης διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης μελανώματος μετά την ενηλικίωσή τους, πιθανώς επειδή εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο κατά τους πρώτους μήνες ζωής τους. Φρόντισε, λοιπόν, να προστατεύεις το δέρμα του μικρού σου με αντηλιακό γαλάκτωμα!

πηγή

transformations cards: Το νέο διαδραστικό παιχνίδι με κάρτες για παιδιά γεμάτο δραστηριότητες και φαντασία!

Παγκόσμια Έκθεση Ευτυχίας 2022: Ποια είναι η πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο ;

Ψυχολογικό τεστ: Το σύμβολο που θα επιλέξετε θα σας πει σε ποια φάση ζωής βρίσκεστε!

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο