Ζώδια

6 ιδιαίτερα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών του Σεπτεμβρίου!

Καλό Φθινόπωρο είπαμε; Δεν είπαμε! Ναι, το καλοκαίρι έφτασε – και επίσημα – στο τέλος του και πλέον τα κεφάλια των μικρών μας φίλων είναι μέσα. Και έτοιμα να επιστρέψουν στο σχολείο με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Μήπως και να γιορτάσει τα γενέθλια του; Αν το μικρό σου σβήνει τα κεράκια στην τούρτα κατά τη διάρκεια του ένατου μήνα του έτους ή εσύ ετοιμάζεσαι να γίνεις μαμά, τότε πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενη. Γιατί, τα παιδιά του Σεπτεμβρίου μοιράζονται μερικά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά.

Για δες!

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Είναι ευγενικά
Οι καλοί τρόποι είναι φίλοι τους και εσύ έχεις έναν ακόμη λίγο να γίνεις κολλητή με το μικρό σου. Μπορεί στην αρχή να είναι λίγο πιο “κλειστοί” σαν χαρακτήρες, όμως, χρειάζονται ελάχιστο χρόνο για να μεταμορφωθούν στην ψυχή της παρέας. Προτιμούν να μιλούν με ευγένεια στους υπόλοιπους και να αποφεύγουν τον λίγο πιο επιθετικό τρόπο έκφρασης.

Έχουν τον κουμπαρά… θεό και κάνουν πάντα τα κουμάντα τους
Εκτός από τους καλούς τρόπους, αγαπούν και την αποταμίευση. Την βλέπουν σαν παιχνίδι που νικητής θα είναι αυτός με τον πιο γεμάτο – αλλά και παιχνιδιάρικο – κουμπαρά. Κάνουν οικονομία με μέτρο – αρετή πολύ σημαντική και για την μετέπειτα ζωή τους.

Είναι απαιτητικά και… για αυτό η επιτυχία τα αγαπά
Γνωρίζουν ότι μπορούν να επιτύχουν πολλά, λόγω της οργανωτικότητας τους. Η σκέψη τους βασίζεται περισσότερο στη λογική και λιγότερο στο συναίσθημα. Είναι τετράγωνη, δηλαδή. Για αυτό, θα μελετήσουν τα μαθήματα τους, θα μάθουν να γράφουν ωραίες εκθέσεις και να λύνουν σωστά εξισώσεις, λόγω του προγράμματος που θέτουν στον εαυτό τους.

Θέλουν τα σπορ τους
Ειδικά, αν είναι ομαδικό. Θέλουν να κινούνται, να τρέχουν και να κοινωνικοποιούνται. Οπότε, φέτος, μην παραλείψεις να κάνεις μία απογευματινή βόλτα με το μικρό σου, προκειμένου να γυρνάει στο σπίτι με ένα χαμόγελο από τα χείλη μέχρι τα αυτιά του.

Ο επαγγελματικός τους προσανατολισμός…
Είναι πιθανόν να ακολουθήσουν στο μέλλον πρακτικά επαγγέλματα, όπως αυτό της ιατρικής. Η πειθαρχία τους οδηγεί στην επιτυχία. Για αυτό, μην σου κάνει εντύπωση αν το μικρό που τώρα τρέχει μέσα στο σπίτι, όταν τα χρόνια περάσουν, γίνει πετυχημένος δικηγόρος, γιατρός ή ακόμα και επιστήμονας.

Τέλος, η οργάνωση είναι το φόρτε τους
Αντίθετα, η ακαταστασία τους αποσυντονίζει. Θετικό. Πολύ. Ειδικά, αν σκεφτείς ότι πλέον δεν θα χρειάζεται να μαζεύεις εσύ τα παιχνίδια του από το πάτωμα κάθε μέρα, αφού, μόλις του δείξεις τον τρόπο, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα το κάνει μόνο του. Και με ευχαρίστηση. Υπέροχο; 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή

 

 

 

 

 

Τα 4 πιο γοητευτικά ζώδια που κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί!

 

Ζώδια και μαγειρική: Για ποιες γεύσεις τρελαίνονται τα ζώδια;

 

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο