Ομορφιά

6 πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν κάνετε laser στις μασχάλες

Μπορεί η αποτρίχωση με laser στις μασχάλες να αποτελεί μια συνήθη πρακτική εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που δεν γνωρίζουν ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Εάν σκέφτεσαι να τη δοκιμάσεις, θα σε συμβουλεύαμε, πριν πετάξεις τα ξυραφάκια και το κερί, να διαβάσεις τα παρακάτω facts:

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Πρόκειται για μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης;

Μια σειρά από 6-8 συνεδρίες είναι αυτή που προτείνεται για καλύτερα αποτελέσματα. Μετά το πέρας αυτών, -ειδικά αν είσαι μελαχρινή- μπορεί οι τρίχες να συνεχίσουν να βγαίνουν, αλλά θα είναι πολύ πιο αραιές και πολύ πιο ξανθές και απαλές. Αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειάζεται να τις ξυρίζεις κάθε 2 εβδομάδες. Όπως και να έχει, αν μας ρωτάς, είναι πολύ καλύτερο από το ξύρισμα κάθε 2 μέρες!

Πονάει;

Η ομορφιά απαιτεί θυσίες, όπως και να το κάνουμε. Γι’ αυτό αν θες να απαλλαγείς -σχεδόν- οριστικά από την τριχοφυΐα, τότε θα πρέπει να είσαι ψυχικά προετοιμασμένη για τον πόνο του laser. Ενώ δεν είναι αφόρητος, δεν περνά σίγουρα απαρατήρητος. Στα καλά νέα, η διαδικασία είναι τόσο γρήγορη, που ώσπου να βουρκώσεις, έχει ολοκληρωθεί.

Πότε βλέπεις τα πρώτα αποτελέσματα;

Αυτό διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Ωστόσο, οι περισσότερες υποστηρίζουν πως βλέπουν αποτελέσματα στο πάχος της τρίχας ήδη από την 2η ή 3η επίσκεψη. Για να δεις βέβαια τα αποτελέσματα που επιθυμείς, δεν θα πρέπει να παραλείπεις sessions, τα οποία γίνονται τυπικά κάθε 40-50 μέρες ή όποτε συμβουλεύει ο αισθητικός.

Κάπου εδώ να πούμε βέβαια ότι τα αποτελέσματα, εξαρτώνται και από το είδος laser που χρησιμοποιείται. Τυπικά ο Αλεξανδρίτης έχει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Πόσο διαρκεί κάθε επίσκεψη;

Για την αποτρίχωση στις μασχάλες, κάθε session με laser διαρκεί περίπου 5-10 λεπτά.

Αξίζει την επένδυση;

Αυτό εξαρτάται από τις προσδοκίες που έχεις. Εάν περιμένεις πως θα απαλλαγείς ολοκληρωτικά από την τριχοφυΐα μάλλον όχι. Αν από την άλλη σε ενδιαφέρει να τη μειώσεις σε σημαντικό βαθμό, καθώς και να απαλλαγείς από τους ερεθισμούς και την ξηρότητα που προκαλεί το συχνό ξύρισμα, τότε ναι αυτή η μέθοδος αποτρίχωσης είναι για εσένα! Αξίζει επίσης να πούμε πως το laser στις μασχάλες μπορεί επίσης να μειώσει σημαντικά τις «σκιές» που υπάρχουν συχνά στην περιοχή.

Ποιο είναι το κόστος;

Το κόστος εξαρτάται από το ινστιτούτο που θα επιλέξεις. Η τιμή ανά συνεδρία είναι συνήθως γύρω στα 30€.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή

 

 

Μπορεί να αντιστραφεί το πρόωρο γκριζάρισμα;

 

4 συμβουλές για σταθερό μακιγιάζ!!!

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο