Ενημέρωση Επικαιρότητα

7χρονο κορίτσι έστειλε γράμμα στη Google ζητώντας δουλειά – Δείτε την απάντηση

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει ένα ξεχωριστό γράμμα που αποφάσισε να στείλει ένα 7χρονο κοριτσάκι στη Google προκειμένου να ζητήσει δουλειά στον κολοσσό του Διαδικτύου. Μεγαλύτερη όμως αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η Google αποφάσισε να της απαντήσει μέσω μιας προσωπικής επιστολής.
 
Η μικρή, Chloe Bridgewater από τη Μεγάλη Βρετανία αποφάσισε να στείλει αυτό το γράμμα έπειτα από μια συζήτηση που είχε με τον πατέρα της περί επαγγελματικής σταδιοδρομίας.
 
Στο γράμμα της, το οποίο έχει γίνει viral, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι όταν μεγαλώσει θα ήθελε να δουλέψει στη Google αλλά μέσα στα όνειρα της είναι να γίνει και κολυμβήτρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες ή να δουλέψει σ’ ένα εργοστάσιο σοκολάτας.
 
Το γράμμα της μικρής:
 
letter_1
 
Η 7χρονη Chloe, έλαβε προσωπική απάντηση από το CEO της Google, Sundar Pichai, ο οποίος της είπε ότι θα την περιμένει να κάνει αίτηση για δουλειά, όταν αυτή θα τελειώσει το σχολείο και ότι προς το παρόν, θα πρέπει να δουλέψει σκληρά και να ακολουθήσει τα όνειρά της.
 
Σύμφωνα με τον πατέρα της, Andy Bridgewater, η μικρή δεν είναι πλήρως ενήμερη για τη σκληρή δουλειά που απαιτείται για να μπορεί να διεκδικήσει και να απολαύσει κάποιος όλα τα προνόμια της Google. Γι ‘αυτό, ο ίδιος θέλει η κόρη του να επικεντρωθεί στις σπουδές της και να βελτιώσει τις ικανότητές της και όχι να αρκείται στο φαίνεσθαι και στο φως της δημοσιότητας.
 
Ο ίδιος όμως παρ’όλα αυτά, ευχαρίστησε τον Sundar Pichai, ο οποίος «έκλεψε» λίγα λεπτά από το χρόνο του και απάντησε «κάνοντας το όνειρο της μικρής του κόρης να έρθει ένα βήμα πιο κοντά».
 
Το γράμμα της Google:
 
letter_2
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Google απαντάει σε γραπτή επιστολή ενός παιδιού. Το 2014, η κόρη ενός εργαζομένου της Google έστειλε επιστολή για λογαριασμό του πατέρα της, προκειμένου να μπορεί να λείψει την ημέρα των γενεθλίων του. Σε αντάλλαγμα, η Google του έδωσε μια ολόκληρη εβδομάδα άδεια.
 
 
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο