Ενημέρωση Επικαιρότητα

7χρονο παιδί έστειλε γράμμα στον μπαμπά του στον “ουρανό” και παραδόθηκε!

Μια απλή κίνηση ευαισθησίας, κατανόησης και καλοσύνης μπορεί να αλλάξει τον κόσμο κάποιου. Κάτι μικρό κι ίσως αστείο για τον έναν μπορεί για κάποιον άλλον να είναι όλη του η ζωή, όλη του η βιοθεωρία.

Μια τέτοια είναι η ακόλουθη ιστορία του μικρού Τζέις Χάιντμαν που έστειλε κάρτα γενεθλίων του στον νεκρό πατέρα του, ελπίζοντας πως θα φτάσει με κάποιον τρόπο στην αντιπέρα όχθη.

Ο 7χρονςο σοκαρίστηκε και δεν πίστευε στα μάτια του όταν έλαβε από Σον Μίλιγκαν της Royal Mail, ανέφερε: «Ήθελα απλώς να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να επικοινωνήσω μαζί σου για να σου πω πώς πετύχαμε την παράδοση της επιστολής σου στον πατέρα σου στον ουρανό. Ήταν μια δύσκολη πρόκληση το να καταφέρουμε να αποφύγουμε τα αστέρια και τα άλλα γαλαξιακά αντικείμενα στο ταξίδι προς τον ουρανό. Θα συνεχίσω να κάνω ότι μπορώ για να βεβαιωθώ πως θα παραδοθεί ασφαλές στον ουρανό».

Η μητέρα του, Τέρι Κόπλαντ ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Facebook την επιστολή γράφοντας: «Δεν μπορώ πραγματικά να σας πω πόσο έχει χαρεί που ξέρει πως ο πατέρας του πήρε την κάρτα του… Royal Mail μόλις αποκατέστησες την πίστη μου στην ανθρωπότητα».

Η μητέρα του μικρού δήλωσε επίσης: «Ήταν συγκλονισμένος και έλεγε συνέχεια: ‘Ο μπαμπάς μου πήρε πραγματικά το γράμμα μου’. Θέλω οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν πως μια μικρή χειρονομία καλοσύνης μπορεί να επηρεάσει μοναδικά την ζωή κάποιου».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο