Παιδί και Ασφάλεια Προτεινόμενο

9χρονο κορίτσι ξεγελάει ύποπτο άνδρα που την ακολουθεί – Δείτε το βίντεο

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια μια 9χρονη, η οποία επιστρέφοντας μόνη στο σπίτι της καταφέρνει να ξεγελάσει έναν ύποπτο άνδρα ο οποίος φαίνεται να την ακολουθεί κατά πόδας. Το βίντεο δημοσίευσε η ομάδα Active Self Protection, προκειμένου να το παρακολουθήσουν όλα τα παιδιά και να παραδειγματιστούν από το πολύ έξυπνο κορίτσι. Απ’όσο γνωρίζουμε τα στιγμιότυπα καταγράφοντας από κάμερες σε κτίριο της πόλης Stupino στη Ρωσία.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Σε αυτό βλέπουμε ένα κορίτσι, το οποίο επιστρέφοντας στο σπίτι της ακολουθείται από έναν ύποπτο άνδρα, ο οποίος μάλιστα περιμένει στην σκάλα ενώ εκείνη χτυπά το κουδούνι για να της ανοίξουν.

Όταν το κορίτσι μπαίνει στο κτίριο, ο άνδρας έρχεται από πίσω της, προλαβαίνει την πόρτα και μπαίνει κι εκείνος, κρατώντας κάποια απόσταση. Η έξυπνη μικρή το αντιλαμβάνεται και τον παραπλανά: Ενώ αρχικά δείχνει να κατευθύνεται προς το ασανσέρ, τελευταία στιγμή αλλάζει πορεία, κρύβεται και όταν εκείνος προχωρά για να την προλάβει, η μικρή βγαίνει ξανά εκτός κτιρίου, κερδίζοντας έτσι χρόνο και οπωσδήποτε περισσότερη ασφάλεια. Το κορίτσι γνωρίζει καλά πως σε έναν δημόσιο χώρο είναι πολύ πιο δύσκολο να της κάνουν κακό.


Λίγη ώρα αργότερα βλέπουμε το κορίτσι να επιστρέφει στο κτίριο με τον μπαμπά της. Ο άνδρας είναι ακόμα εκεί! Ωστόσο καταφθάνει και η αστυνομία που συλλαμβάνει τον άνδρα. Αξίζει να δείξετε το βίντεο αυτό στα παιδιά σας, περισσότερο για να τους δώσετε να καταλάβουν πως όταν νιώθουν πως βρίσκονται σε κίνδυνο δεν πρέπει να τα «χάνουν» μα να φέρονται έξυπνα, όπως αυτή εδώ η μικρούλα.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Τι πρέπει να κάνετε όταν εξαφανιστεί το παιδί;

Μετάβαση στο περιεχόμενο