Μια λαχταριστή συνταγή με κοτόπουλο και κασέρι, αρκετά διαφορετική, από τα χεράκια της μαμάς-σεφ Μαρία Παπαγεωργίου.
Όλες οι συνταγές για γλυκά, φαγητά, πίτες κ.α —> ΕΔΩ
Κοτόπουλο γεμιστό με κασέρι!
Προμηθευτείτε τα υλικά σας από τα τοπικά Super Market της περιοχής σας!
Τα περισσότερα υλικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στο SUPER MARKET ΛΑΓΙΟΥ (Ανθείας 187, Πάτρα – τηλέφωνο παραγγελιών: 2610.326.397)
Υλικά:
2 στήθη κοτόπουλου
300 γρ κασέρι
αλάτι
πιπέρι
1 κον κασε
2 κουταλιές σούπας, λιαστές ντομάτες
θυμάρι
200γρ κεφαλογραβιέρα τριμμένη
ι ματσάκι μαϊντανός
5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
Συνταγή
1. Χαράζουμε στην μέση τα στήθη κοτόπουλου και τα γεμίζουμε με το κασέρι, έπειτα αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε και το θυμάρι.
2 . Σε ένα ταψάκι βάζουμε το κον κασε, τις λιαστές ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, τα σκόρδα και το ελαιόλαδο.
3. Τοποθετούμε το κοτόπουλο και ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς.
4. Μόλις ψηθεί και έχει μείνει μόνο με την σάλτσα του, ρίχνουμε επάνω στο κοτόπουλο την κεφαλογραβιερα για να κάνει κρουστά. Πασπαλίζουμε με φρέσκο μαϊντανό και σερβίρουμε!
Καλή όρεξη!