Famous News

Σε ποιον μοιάζει το μωρό του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν; – Τι δείχνουν τα πρώτα δείγματα

«Σε ποιον θα μοιάσει το παιδί;» Αυτό είναι το ερώτημα που πραγματικά απασχόλησε αρκετά τους Βρετανούς απ΄τη στιγμή που ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ. Και φυσικά το επόμενο φλέγον ερώτημα ήταν αν θα έχει το παιδί σκουρόχρωμη επιδερμίδα σαν τη μαμά του ή κόκκινα μαλλιά σαν τον μπαμπά του. Έφτασε όμως η στιγμή να δοθούν οι απαντήσεις.

Τα πρώτα δείγματα

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο περιοδικό People, ο γιος της Μέγκαν Μαρκλ, ο μικρός Άρτσι, φαίνεται πως έχει κληρονομήσει το πιο αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό του πρίγκιπα Χάρι: τα κόκκινα μαλλιά του. «Είναι ένα πολύ χαρούμενο μωρό» δήλωσε η πηγή για τον μικρό Άρτσι που γεννήθηκε στις 6 Μαϊου. «Έχει πανέμορφα ποδαράκια με πολλές δίπλες και τούφες από κοκκινωπά μαλλιά. Είναι πραγματικά αξιολάτρευτος».

Οι εκτιμήσεις της Μέγκαν Μαρκλ για το μωρό της

Λίγες ημέρες μετά την γέννηση του μικρού Άρτσι, οι νέοι γονείς δεν ήταν σίγουροι αν έμοιαζε περισσότερο στην μητέρα του ή στον πατέρα του. «Ακόμα προσπαθούμε να το καταλάβουμε» είχε δηλώσει η Μέγκαν Μαρκλ στην παρουσίαση του Άρτσι σε αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Γουίνδσορ.

Η τελευταία εμφάνιση του μικρού Άρτσι σε αγώνες πόλο

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του μικρού Άρτσι ήταν σε φιλανθρωπικό αγώνα πόλο στην αγκαλιά της Μέγκαν Μαρκλ πριν από έναν μήνα περίπου.
«Όλοι λένε ότι τα μωρά αλλάζουν τόσο πολύ τις πρώτες εβδομάδες. Βασικά, αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε τις αλλαγές που συμβαίνουν. Αλλά αλλάζει κάθε μέρα, επομένως ποιος ξέρει» είχε προσθέσει τότε ο πρίγκιπας Χάρι.

Ένας αναγνώστης πάντως της εφημερίδας Sun έστειλε μια φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι όταν ήταν μικρός λέγοντας ότι κατά τις εκτιμήσεις του ο Άρτσι θα μοιάζει κάπως έτσι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο