Απόψεις Προτεινόμενο

Καλώς Όρισες 2021!!! Πάτησε με το δεξί και κάνε ποδαρικό για μια υπέροχη χρονιά!!!

της δημοσιογράφου, Ελένης Βασιλοπούλου elena_juniorsclub

2021 καλώς όρισες!!!

Πάτησε με το δεξί και κάνε ποδαρικό για να έχουμε μια χρονιά όπου θα ενώσει περισσότερο τους ανθρώπους, θα αντιμετωπίσουμε την πανδημία, θα χαρούμε τις οικογένειες μας, θα ταξιδέψουμε, θα πετάξουμε τις πυτζάμες και θα γίνουμε ένα με τη φύση, θα γελάσουμε με τη ψυχή μας, θα νιώσουμε ασφάλεια στα σπιτικά μας, θα ανταλλάξουμε πολλές αγκαλιές, θα αποκαλύψουμε τα χαμογελαστά μας πρόσωπα, θα ανασάνουμε καθαρό αέρα.

2021, όσο συμβολικό, επετειακό και βαρύγδουπο κι αν είσαι, τόσο γενναιόδωρο, ευγενικό, αισιόδοξο, καλόκαρδο και ευτυχισμένο θέλω να γίνεις.

Μη θεωρήσεις κάτι δεδομένο γιατί ο κόσμος είναι γεμάτος ανατροπές, γι αυτό στις αποσκευές σου να βάλεις μπόλικη Αγάπη, να είσαι γενναιόδωρο με την Υγεία, να φέρεις μαζί σου περισσότερη Ευτυχία! Τίποτα από αυτά δεν είναι δεδομένο και τα χρειαζόμαστε όλα!

Ποτέ δε δυσανασχετείς από αγάπη, υγεία και ευτυχία ίσα, ίσα που τα θέλεις όλα σε υπερθετικό βαθμό.

2021, ξέρω ότι μπαίνεις γρήγορα στα δύσκολα αλλά θέλω να σε εμψυχώσω με την τελευταία ρανίδα αισιοδοξίας και να σου δείξω τι μπορείς να κάνεις τους επόμενους μήνες…

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Η ανθρωπότητα για μια στιγμή σταμάτησε να ελπίζει, το 2020 ήταν γεμάτο ανασφάλεια, φόβο, πόνο, απομόνωση (καραντίνα τη λένε), με λίγα ψήγματα ευτυχίας.

Γι αυτό μην κοιτάξεις ούτε λεπτό πίσω σου… εσένα σε νοιάζει η δική σου διαδρομή να είναι γεμάτη σημαντικά, επιστημονικά και κοινωνικά επιτεύγματα! 

Αν΄όμως κοιτάζεις κλεφτά το 2022, αντέγραψε μόνο τα θετικά του!

Κράτα γερά 2021 και μην ενδίδεις σε μετριότητες, οφείλεις να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό!!! Μην υποκύψεις σε αδυναμίες και ιούς, σε πολέμους και φυσικές καταστροφές, σε εγκλήματα και μοχθηρούς ανθρώπους. Σε χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ…

2021 ξεκίνα με χαμόγελο, βάλε προτεραιότητα την ευτυχία των παιδιών, την προστασία των απόρων και θωράκισε την ανθρωπότητα με υγεία για να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό και κάθε άλλο επικίνδυνο ιό.

2021, σε περιμέναμε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, γι αυτό να ανταποδώσεις με αγάπη και να φροντίσεις να μείνεις στην ιστορία, ως η χρονιά που αγαπήθηκε πιο πολύ!!!

Καλώς Όρισες 2021 και Καλώς να μείνεις!!!

 

Διαβάστε επίσης:

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών όπου κι αν βρίσκονται, σήμερα πρέπει να χαμογελούν…

Ελένη Βασιλοπούλου: Γιατί να γίνεις κι εσύ Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών ?

Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» – Η ζωή ενός μόνο παιδιού αξίζει για να αγωνίζεσαι!

Πυροσβέστες ντύθηκαν Αγιοβασίληδες και πήγαν δώρα στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Ελπίδα»

Η πρώτη εξατομικευμένη θεραπεία σε 4χρονο παιδί από το Κέντρο Κυτταρικής και Γονιδιακής Θεραπείας στο «Ελπίδα»

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο