Επικαιρότητα Προτεινόμενο

Σε περισσότερα από 30 σχολεία έστειλαν απειλητικά emails για βόμβα

Αναστατώθηκαν πρωί – πρωί μαθητές δημοτικού, σε περισσότερα από 30 σχολεία στην Αττική, εφόσον ενημέρωσαν με emails τους γονείς και μετά τα παιδιά, ότι έχουν δεχθεί απειλητικό email για βόμβα στο σχολείο.

“Ταράχτηκα και έβαλα τα κλάματα, μέχρι να έρθει η μαμά μου, να με πάρει”, είπε κοριτσάκι της 3ης δημοτικού από δημοτικό σχολείο του Δήμου Αχαρνών.

Το juniorsclub.gr δέχτηκε πολλά μηνύματα από γονείς, οι οποίοι εκδήλωσαν την ανησυχία τους. 

Σε περισσότερα από 30 σχολεία έστειλαν απειλητικά emails για βόμβα

Το πρωί εστάλη e-mail ότι θα υπάρξει έκρηξη βόμβας, σε 35 δημοτικά σχολεία, στους Δήμους: Αχαρνών, Χαϊδαρίου, Γαλατσίου, Νέας Ιωνίας.

Άμεσα τα σχολεία εκκενώθηκαν, ενώ ανέλαβε οι Αστυνομία με το αρμόδιο τμήμα για τον έλεγχο των σχολείων για βόμβα. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι πρόκειται για μια κακόγουστη φάρσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να κρύβεται πίσω από τις φάρσες ένας Ρώσος. Από την Ελληνική Αστυνομία υπήρξε άμεση κινητοποίηση, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και τις σχολικές μονάδες να πραγματοποιηθεί ο σχετικός έλεγχος , ενώ ήδη η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του αποστολέα.

Κύριο μέλημα και πρώτιστη προτεραιότητα για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία και προς τον σκοπό αυτό θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκάλυψη του δράστη.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Ευρωεκλογές: Πότε θα μείνουν κλειστά τα σχολεία

Leave a Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο