Η μαμά-σεφ Μαρία Παπαγεωργίου σήμερα μαγειρεύει μια νόστιμη συνταγή, μοσχαράκι με κολοκυθάκια baby. Το έχετε φτιάξει; Αν όχι, τότε φτιάξτε το και πείτε μας εντυπώσεις.
Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ
Υλικά
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας κομμένο μερίδες
10 Κολοκυθάκια μικρά
Ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι πάπρικα
2 κουταλιές της σούπας πάστα ντομάτας
2 ντομάτες ψιλοκκομμενες
1 κρεμμυδι ξερό ψιλοκομμένο
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 κουταλιές σούπας κουκουνάρι
1 ποτήρι κρασί κόκκινο
Εκτέλεση
1) σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα το κρέας να τσιγαριστεί καλά ρίχνουμε και το κρεμμύδι και το σκόρδο το αλάτι πιπέρι πάπρικα να σωταριστούν και τα σβήνουμε με το κρασί.Ρίχνουμε νερό και την πάστα με την ντομάτα και τα αφήνουμε να βράσουν για μισή ώρα
2) σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα τα κολοκυθάκια να τηγανιστούν από όλες τις πλευρές
3) μετά από μισή ώρα που βράζει το κρέας και λίγο ακόμη να έχει σχεδόν βράσει ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα και τα κολοκυθάκια να μαγειρευτούνε όλα μαζί όταν είναι έτοιμο με την σάλτσα του ρίχνουμε και τον μαϊντανό με τα κουκουνάρια για δέκα λεπτά βράσιμο να μείνει το φαγητό με την σάλτσα του και σερβίρουμε.
καλή σας όρεξη!