Η μαμά σεφ Μαρία Παπαγεωργίου μας φτιάχνει μια λαχταριστή συνταγή για σπαγγέτι με ελιές. Το φαγητό αυτό θα τρελάνει όλη την οικογένεια.
Υλικά
1/2 κιλό σπαγγέτι
300γρ ελιές κομμένες σε φέτες
300γρ φέτα τριμμένη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
Ρίγανη
5 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση
1) σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και βράζουμε τα μακαρόνια
2) σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα τα σκόρδα. Μόλις τηγανιστούν καλά, τα λιώνουμε και βάζουμε τις ελιές, την φέτα και ρίχνουμε λίγο αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και μπούκοβο. Ρίχνουμε λίγο νεράκι ώστε να γίνει σάλτσα και στην συνέχεια ρίχνουμε τα μακαρόνια. Προσθέτουμε λίγο νερό αυτό που βράσαμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε καλά μέχρι να μείνει με την σάλτσα του και τέλος σερβίρουμε.
Όλες οι συνταγές για γλυκά, φαγητά, πίτες κ.α —> ΕΔΩ