Τέχνη

«Αχ» το νέο της single της Billie Isak με ένα ξεχωριστό music video

Η Billie Isak παρουσιάζει «Το Αχ», το νέο της single, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό music video

Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα με τη «μαγευτική» χροιά και το ροκ look, που έγινε ευρύτερα γνωστή από το «The Voice» όπου έφτασε έως τον ημιτελικό, ερμηνεύει ένα ιδιαίτερο τραγούδι σε μουσική και στίχους της ίδιας.

«Το Αχ», το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί από το κόσμο μέσα από τα social media όπου έχει γίνει viral, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, μέσα από το οποίο η Billie Isak «μιλάει» για θέματα που όλοι βιώνουμε και μας απασχολούν. 

Το ιδιαίτερο music video της πρώτης κυκλοφορίας της Billie Isak αναδεικνύει τη δύναμη του έρωτα και της ελπίδας, που είναι η κινητήριος δύναμη του ανθρώπου. Μέσα από το video, που σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas και έχοντας ως συμπρωταγωνιστές τον Βαγγέλη Νάκη, την Φώτη Boecherer και την Panathema_se (Ειρήνη Αντωνοπούλου), τρεις από τους πιο δημοφιλείς Instagrammers και TikTokers, η Billie Isak δείχνει πως η αγάπη μπορεί να ξεπεράσει και να νικήσει κάθε εμπόδιο και, παράλληλα, στέλνει ένα μήνυμα για τον τερματισμό των ένοπλων συγκρούσεων.
 

Βρείτε «To Aχ» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3NZatKK
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3tDdbyY
Deezer: https://bit.ly/3HgqacW

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο