Like Safety Project Εκδηλώσεις Μωρό - Παιδί Προτεινόμενο

Αγώνας Ζωής για μια Θερμοκοιτίδα! Όλα όσα έγιναν στο Δ. Τόφαλος – Ποιος καλλιτέχνης έγινε Δότης Μυελού των Οστών;

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεγάλο αθλητικό και μουσικό γεγονός της Πάτρας “Αγώνας Ζωής” Προμηθέας – Περιστέρι bwin στο γήπεδο Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ. 
Από νωρίς το απόγευμα σημαντικές προσωπικότητες της Πάτρας αλλά και αστέρες της ελληνικής showbiz συναντήθηκαν για καλό σκοπό. 
 
Τα έσοδα του Αγώνα Ζωής, θα διατεθούν για την αγορά μιας Θερμοκοιτίδας προς την Μονάδα Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.
 
Εκεί ήταν και η Εθελοντική Ομάδα του ΚΕΔΜΟΠ Χάρισε Ζωή για να ενημερώσουν μικρούς και μεγάλους πως μπορούν να γίνουν Δότες Μυελού των Οστών.
 
Οι καλλιτέχνες μας και οι αθλητές μας, ενημερώθηκαν για το πώς μπορείς να γίνεις Δότης Μυελού των Οστών, ενώ ο τραγουδιστής των 1550, Μηνάς Τσίγκος έγινε Δότης Μυελού των Οστών.
 
Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας κου Μπονάνου Χαράλαμπου, του Προμηθέα Πατρών και του κόσμου που παραβρέθηκε στην Εκδήλωση,  ο Οργανισμός Safety Project πλησίασε αρκετά προς το σκοπό, όπου είναι η αγορά της θερμοκοιτίδας. 
 
Η Δημοσιογράφος και Πρόεδρος του Οργανισμού Safety Project Ελένη Βασιλοπούλου, δήλωσε: “Γνωρίζαμε εξ αρχής όταν αποδεχθήκαμε το αίτημα από την Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, ότι θέτουμε έναν υψηλό οικονομικό στόχο, καθώς μια Θερμοκοιτίδα νέας γενιάς κοστίζει από 20.000 ευρώ και ανεβαίνει σύμφωνα με τον επιπλέον εξοπλισμό της.  
 
Οπότε, το ποσό είναι μεγάλο και ο στόχος ιερός. Αυτό σημαίνει, ό,τι ο Προμηθέας Πατρών θα μας παραδώσει το ποσό των εσόδων από τον συγκεκριμένο αγώνα, υπήρξε επίσης συμμετοχή στο κουτί συλλογής χρημάτων, ενώ επιχειρήσεις τις πόλεις μας συνέβαλλαν και ίσως προβούμε και στη δημοσιοποίηση ενός λογαριασμού όπου θα ανοιχτεί αποκλειστικά γι αυτόν τον σκοπό. Άλλωστε, ήταν πολλοί αυτοί οι οποίοι μας στείλανε μήνυμα στα juniorsclub.gr για να μπορέσουν να στηρίξουν οικονομικά το σκοπό μας. 
 
Προσωπικά, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους όσους πήρατε τα παιδιά σας, τους φίλους σας και ήρθατε στον Αγώνα Ζωής. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον Προμηθέα Πατρών, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους αγαπητούς φίλους καλλιτέχνες όπου ήρθαν από την Αθήνα για να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας. 
 
Ο Σεπτέμβριος είναι είναι μήνας αφιερωμένος στη μάχη εναντίον του παιδικού και εφηβικού καρκίνου με απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου. Το Χάρισε Ζωή, με τους Εθελοντές του ήταν εκεί, να ενημερώσει να κάνει νέα μέλη Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Μη ξεχνάτε σας παρακαλώ, λίγο σάλιο δίνετε αρχικά κι αν πράγματι είστε τόσο τυχεροί και βρεθείτε συμβατοί με κάποιο παιδί ή ενήλικα, να θυμάστε ό,τι είστε η μόνη του ελπίδα να ζήσει. Δίνετε λίγο αίμα και έχετε σώσει μια ζωή!” 
 
Σημαντική και η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κου Παπαδόπουλου Τάκη,
αλλά και του Βουλευτή Αχαΐας κου Άγγελου Τσιγκρή
Εγκάρδιοι υποστηρικτές επίσης, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης-στιχουργός Φοίβος μαζί με τον Managing Director της Spisy, Γιώργο Σταμπόλη!
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ξεκίνησε πριν το τζάμπολ, με ένα εντυπωσιακό μουσικό Grand Opening όπου μαζί με τις τσιρλίντερς, ξεσήκωσε τα πλήθη! 
Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, ανέλαβε ρόλο παρουσιαστή της εκδήλωσης!
 
Στο ημίχρονο το παρκέ πήρε φωτιά με την ροκ  παρουσία των καλλιτεχνών Ρουσσέτου Δημητρόγλου και του Μηνά Τσίγκου από τους 1550!
 
Ο φιλικός αγώνας ήταν εντυπωσιακός αφού και οι δυο ομάδες Προμηθέας και Περιστέρι bwin έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με τον Προμηθέα να κερδίζει!!!
 
Ολόκληρο το πρόγραμμα ήταν πλούσιο με αγαπημένες MASCOT, ξυλοπόδαρους, ακροβατικά, χορό, μουσική και facepainting για όλους!!!
Μαζί μας και η Ομάδα Ρομποτικής από το STEM @ ARTS
Η Λαμπρινή Παπαπροκοπίου, από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Κουτσαντώνη – ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, έστειλε μήνυμα στη νοηματική γλώσσα μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου!
Η Κατερίνα Βέργη, Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΒΕΡΓΗ και μέλος του Οργανισμού Safety Project, με τον Διευθυντή Marketing του Προμηθέα, κο Κρεμμυδα Πέτρο, τον Παιδίατρο – Νεογνολόγο  της Μονάδας Νοσηλείας Νεογνών Γιάννη Γιαννακόπουλο, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τον Κώστα Σόμμερ και τους Αντιπεριφερειάρχες Χαράλομπο Μπονάνο και Τάκη Παπαδόπουλο. 
Η κα Βέργη Κατερίνα, με τον Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας, κο Μπάκο Δημήτρη
Η κα Κώννη Κουτσαντώνη με την Ελένη Βασιλοπούλου
Η Πρόεδρος των Μαιών – Μαιευτών του Εφετείου Πατρών, Μαρία Κιούρτη με τους 1550
Η Κατερίνα Βέργη, η κα Ξένου Δανάη ιδιοκτήτρια της ACS 3 Πάτρας και ο κος Θεόδωρος Παναγόπουλος ιδιοκτήτης της εταιρείας ΝΕΦΟΣ COURIER. Ο κος Μιμμής Γιώργος Σύμβουλος Ασφαλείας είχε την ευθύνη για το κουτί με τις δωρεές. 
Ο Οργανισμός Safety Project, τίμησε με 2 τιμητικές πλακέτες τις δύο ομάδες για τον “Αγώνας Ζωής για μια Θερμοκοιτίδα”, γι αυτό κάλεσε τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαίας, κο Μπονάνο Χαράλαμπο να βραβεύσει τον Προπονητή Βασίλη Σπανούλη, του Περιστερίου bwin, ενώ από την Ομάδα του Προμηθέα το βραβείο παρέλαβε ο Αρχηγός της Ομάδας, Νίκο Γκίκα. 
 
Επίσης, ο Οργανισμός Safety Project, παρέδωσε τιμητικούς τίτλους στους καλλιτέχνες. Την απονομή έκανε ο Καθηγητής της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών κος Γιαννακόπουλος Γιάννης. 
Ευχαριστούμε πολύ τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και την Ελληνική Αστυνομία!!! 
Ευχαριστούμε επίσης:
Μετάβαση στο περιεχόμενο