Θέματα υγείας

Αγρίνιο: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική Εκδήλωση, στα πλαίσια του προγράμματος «Συνηγορία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλάδα» με τίτλο: «Δυναμώνοντας τη φωνή των ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας-Απολογισμός Έργου» την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 12.00 μμ στο Ξενοδοχείο Alexander στο Αγρίνιο.

imerida3-juniorsclub

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Πρόνοιας και Υγείας Δήμου Αγρινίου κ. Κώστας Καλατζής όπου δήλωσε τη στήριξή του στο έργο του Σωματείου και ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Αιτ/νίας ¨Η ΕΛΠΙΔΑ¨ κ. Θεόδωρος Μαδιάς.

Τίμησαν με την παρουσία τους η Υπεύθυνη Εθελοντισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Αγρινίου κα Ανθούλα Μακρή και αρκετοί εκλεκτοί φίλοι του Σωματείου της ΕΕΑΣΚΠ.

imerida4-juniorsclub

Η πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ κα Καραγιώργου Μαργαρίτα ανέπτυξε το ρόλο του Σωματείου στην προσπάθεια κοινωνικής επανένταξης των Ατόμων με Σκλήρυνση Πλάκας μέσω συνεργασιών, η ψυχολόγος υπεύθυνη επικοινωνίας Προγράμματος κα Παπανικολάου Μαριανή μίλησε για το σκοπό και τους στόχους του Προγράμματος Συνηγορία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλάδα και η ψυχολόγος κα Γεωργακοπούλου Δήμητρα η υπεύθυνη Γραφείου Συνηγορίας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας ανέφερε αναλυτικά τον απολογισμό δράσεων του έργου.

imerida5-juniorsclub

Μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο με τους παρευρισκόμενους βγήκαν τα συμπεράσματα του σκοπού στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου και διαφάνηκε η ανάγκη έγκυρης ενημέρωσης για θέματα που άπτονται των δικαιωμάτων των ΑμΣΚΠ με την αρωγή των ειδικών για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Άτομο με ΣΚΠ στην καθημερινότητά του.

imerida6-juniorsclub

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο Γ. Γραμματέας της ΕΕΑΣΚΠ κ. Δημήτρης Μπάλλας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν δωρεάν καφές , χυμοί και διάφορα εδέσματα και δόθηκε δώρο σε όλους τους παρευρισκόμενους η ατζέντα και το ημερολόγιο 2016 της ΕΕΑΣΚΠ. Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ ευχαριστεί θερμά όλους για την παρουσία τους και τη διεύθυνση του Ξενοδοχείου Alexander για την άψογη εξυπηρέτηση. 

imerida7-juniorsclub

Μετάβαση στο περιεχόμενο