Προτεινόμενο Πρωταγωνιστές

Ανακαλύψαμε το ελιξίριο της νιότης, της δύναμης και της καλής υγείας – Βίντεο George Mimmis

Το ελιξίριο της νιότης, της δύναμης και της καλής υγείας, ζητήσαμε από τον 60χρονο George Mimmis, υπεύθυνο σε θέματα ασφαλείας, Εκπαιδευτή Raptor Krav Maga!

Το 24ωρο του καθημερινά έχει κάποιες πολύτιμες βασικές συνήθειες. Η ζωή του είναι σαν ταινία δράσης με πολλές επικίνδυνες σκηνές και ταξίδια σε όλο τον κόσμο. “Έχω διαχύσει τον ειρηνικό δεκάδες φορές… Ταξίδια, Καλό φαγητό, Γυμναστική και η γυναίκα της ζωής μου, είναι αυτά τα χρειάζομαι για να είμαι καλά.” μας λέει ο Γιώργος Μιμμής. Σημαντικό ρόλο παίζει και ο γιος του Νίκος, όπου ακολουθεί πολλές από τις συνήθειες του πατέρα του, όπως η γυμναστική, το krav maga, το φαγητό κ.α. 

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Ξυπνάει το πρωί νωρίς, φτιάχνει πράσινο τσάι (όχι σε φακελάκια), τρώει ένα καλό πρωινό με βρόμη, ξηρούς καρπούς, σταφίδες και μια κουταλιά κακάο, πάντα συνδυασμένα με γάλα. Ξεκινάει νωρίς το stretching και αμέσως μετά ακολουθεί το πρόγραμμα του, με personal training, όπου κάνει και ο ίδιος γυμναστική. 

Το δεκατιανό του έχει σίγουρα φρούτα, με βασική επιλογή μπανάνα, ανανά, ακτινίδιο και όταν είναι η εποχή τους φράουλες. Το γεύμα του, περιέχει κρέας (κόκκινο ή λευκό) ή ψάρι με ελάχιστο αλάτι, σε συνδυασμό με βραστά λαχανικά ή χόρτα ή πράσινες σαλάτες ή μια κλασσική χωριάτικη σαλάτα χωρίς φέτα. Τρώει λιγότερο υδατάνθρακες ενώ στο κρέας του προσθέτει 5-6 chili πιπεριές.

Χρησιμοποιεί κρύο νερό στο μπάνιο του. Κοιμάται μόνο βράδυ και όχι πολλές ώρες. Πλένει με ιδιαίτερη προσοχή τα χέρια του (20 δευτερόλεπτα καλό πλύσιμο με σαπούνι) για να προστατεύεται από μεταδοτικές ασθένειες, λοιμώξεις κλπ. Είναι επίσης το ίδιο προσεχτικός και με τους μαθητές του, όπου πριν από κάθε μάθημα krav maga, το αντισηπτικό έχει τον κύριο λόγο.

Περπατάει πολύ και πάντα. Φοράει συνήθως ένα κοντομάνικο χειμώνα – καλοκαίρι και ένα καπέλο για να προστατεύεται από τον ήλιο. Δεν έχει πάρει ποτέ αναβολικά, συμπληρώματα διατροφής, πρωτεΐνες και άλλα σκευάσματα τα οποία θεωρεί καταστροφικά για το ήπαρ. Πιστεύει ό,τι μόνο με τη γυμναστική και κυρίως το Calisthenics το οποίο κάνει, μπορεί να έχεις ένα καλό σώμα, χωρίς τραυματισμούς. 

Διαβάζει τα πάντα σε 3 ξένες γλώσσες, δε βλέπει τηλεόραση, ενημερώνεται μόνο από το διαδίκτυο, σκέφτεται ρεαλιστικά, είναι πάντα on alert. Δεν μένει μέσα όταν ο ήλιος δύει, γιατί εκείνη την ώρα θέλει να είναι έξω και να περπατά ότι καιρό κι αν έχει. 

STAY SAFE: 10 βασικοί κανόνες ασφαλείας όταν μετακινήστε με ταξί!

Raptor Krav Maga: Το αποτελεσματικότερο σύστημα αυτοάμυνας διδάσκεται και με κλειστά μάτια!

Μετάβαση στο περιεχόμενο