Αθλητισμός

Απαγωγέας Πουλίδο: Ο Αλαν με χτύπησε, με απείλησε με το όπλο

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής κατάφερε να λυθεί μόνος του και αφού επιτέθηκε σε έναν εκ των απαγωγέων έστρεψε το όπλο στον Μοράλες

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την απαγωγή-θρίλερ του ποδοσφαιριστή Άλαν Πουλίδο στο Μεξικό.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press που έχει στα χέρια του κατάθεση του πρώτου εκ των απαγωγέων που βρέθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης, ο δράστης ομολόγησε τη συμμετοχή του και έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα.
 
Την ίδια ώρα, ο αδερφός του επιθετικού του Ολυμπιακού, Αρμάντο, σε συνέντευξη του, πρόσθεσε ακόμη μερικές λεπτομέρειες, συμπληρώνοντας το παζλ της διαφυγής του Πουλίδο.
 
Σύμφωνα με την κατάθεση του Ντάνιελ Μοράλες, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής κατάφερε να λυθεί μόνος του και αφού επιτέθηκε σε έναν εκ των απαγωγέων, καταφέρνοντας να τον αφοπλίσει και να τον τρέψει σε φυγή, γύρισε και πυροβόλησε προς το μέρος του Μοράλες.
 
Ο Πουλίδο έπειτα άρχισε να χτυπά τον Μοράλες για να του πάρει το κινητό τηλέφωνο του και να ειδοποιήσει τις αρχές.
 
«Μου είπε να σηκώσω ψηλά τα χέρια αλλιώς θα με σκότωνε. Το έκανα και τότε άρχισε να με χτυπά μέχρι που μου απέσπασε το κινητό τηλέφωνο και κάλεσε την αστυνομία», δήλωσε ο Μοράλες.
 
Στο τηλεφώνημα αυτό ακούγεται ο Πουλίδο να συνεχίζει να χτυπά τον απαγωγέα του ώστε να του αποκαλύψει το μέρος όπου τον κρατούσαν φυλακισμένο ώστε να τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί, όμως καθώς ο Μοράλες ήταν νέος στην οργάνωση δεν ήξερε την ακριβή τοποθεσία.
 
Την Πέμπτη το βράδυ, συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι έδωσε και ο αδερφός του Πουλίδο, ο επίσης ποδοσφαιριστής Αρμάντο, ο οποίος και δήλωσε ότι ο αδερφός του είχε καταφέρει να χαλαρώσει τα δεσμά που του είχαν βάλει οι απαγωγείς του στους αστραγάλους του, όταν αποφάσισε ότι είχε έρθει η «κατάλληλη στιγμή» γα να επιτεθεί.
 
Επίσης, μετέφερε τα όσα του είπε ο αδερφός του που συμπίπτουν με την κατάθεση του Μοράλες και σύμφωνα και με τους δυο, ο Πουλίδο βρισκόταν στον χώρο που τον κρατούσαν με δυο απαγωγείς του.
]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο