Εκδηλώσεις Έφηβος - Φοιτητής Προτεινόμενο

Arts and Sports Summer Camp στο κέντρο της Πάτρας! Για παιδιά από 9 ετών και εφήβους (Αναλυτικό πρόγραμμα)

Arts and Sports Summer Camp !!! Η καθημερινή καλοκαιρινή απασχόληση για παιδιά από 9 ετών και εφήβους! Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο για πρώτη φορά συνδυάζει όλες τις τέχνες με τη γυμναστική και ασκήσεις αυτοάμυνας. 

πληροφορίες:6932011395

Δημιουργούμε τμήματα για τέλος Ιουλίου, και όλο τον Αύγουστο. Τώρα δηλώνετε συμμετοχή για τα τμήματα:

Προσοχή! Νέο τμήμα με μεγάλη ζήτηση: 29 Ιουλίου – 2 Αυγούστου/ Νέο τμήμα: 5 Αυγούστου – 9 Αυγούστου / Νέο τμήμα: 12 Αυγούστου -16 Αυγούστου / Προσοχή! Νέο τμήμα με πολύ μεγάλη ζήτηση: 19 Αυγούστου – 23 ΑυγούστουΠροσοχή! Νέο τμήμα με πολύ μεγάλη ζήτηση: 26 Αυγούστου – 30 Αυγούστου (εδώ θα γίνει κι ένα μάθημα από ειδικό ψυχολόγο για προετοιμασία στη νέα σχολική χρονιά) / Προσοχή! Νέο τμήμα με πολύ μεγάλη ζήτηση: 2 Σεπτεμβρίου – 6 Σεπτεμβρίου (εδώ θα γίνει κι ένα μάθημα από ειδικό ψυχολόγο για προετοιμασία στη νέα σχολική χρονιά) 

Λειτουργεί από Δευτέρα – Παρασκευή, 8:00-14:00 και έχει καθημερινές, διαφορετικές δραστηριότητες για τα παιδιά και τους εφήβους. 

Πρόκειται για μια σειρά βιωματικών δράσεων μέσα σε ξεχωριστό περιβάλλον, που στόχο έχει να αναπτύξει και να απελευθερώσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών, μέσα από την επαφή τους με την ποίηση, τη λογοτεχνία, την αφήγηση, το θέατρο, τη μουσική, τα μαθηματικά, τα ομαδικά παιχνίδια, τη γυμναστική κ.ά.

Το πρόγραμμα μπορούν να παρακολουθήσουν και παιδιά με κινητικά προβλήματα ή προβλήματα όρασης. 

Δάσκαλοι θεατρικής αγωγής και θεατρικού παιχνιδιού, γυμναστές, χορογράφοι, καθηγητές μουσικής και ζωγραφικής, εμψυχωτές και παδαγωγοί, αναλαμβάνουν για πρώτη φορά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας! 

Στο πρόγραμμα της γυμναστικής, θα υπάρξουν έξτρα μαθήματα (μπάσκετ, τοξοβολία, ποδόσφαιρο) Ενώ στο πρόγραμμα των παιχνιδιών έχει προστεθεί και ο κρυμμένος θησαυρός και cooking class.

πληροφορίες:6932011395

Σε ποιους απευθύνεται: 

Σε παιδιά 9 ετών και άνω, σε εφήβους . Αγόρια και κορίτσια. 

Γιατί να το επιλέξετε για το παιδί σας; 

Σκοπός είναι να εκπαιδευτούν σε ένα πολυμορφικό πρόγραμμα τεχνών και αθλητικών δραστηριοτήτων, να γίνουν οξυδερκείς, να αναπύξουν το λόγο, τη γραφή, τη σκέψη, τη φαντασία, να έχουν αθλητική συμπεριφορά, να μάθουν να σκέφτονται και να αμύνονται ανάλλογα, να παρατηρούν, να γυμναστούν σωστά, να λειτουργούν ως ομάδα, να ζούνε καθημερινά ένα διαφορετικό πρόγραμμα δράσεων και να επιστρέφουν σπίτι με χαμόγελο! 

Εδώ αντιμετωπίζουμε τα παιδιά ως μικρούς έφηβους και όχι ως μικρά παιδιά. Αυτό σημαίνει, ότι θέλουμε να λειτουργούν με σεβασμό στην ομάδα, να έχουν καλή συμπεριφορά και να εκφράζουν ελεύθερα τις σκέψεις τους.

Μάλιστα το μάθημα της αυτοάμυνας έχει και ένα σπουδαίο λόγο, γι αυτό το εντάξαμε στην καθημερινότητα των παιδιών. Θέλουμε να τους μάθουμε να προσέχουν όπου κι αν βρίσκονται. 

Στη στήλη STAY SAFEΘέματα ασφαλείας, του juniorsclub.gr, ο εκπαιδευτής Γιώργος Μιμμής, όπου θα είναι εκεί, ειδικά για τα παιδιά σας, δίνει συμβουλές για την καθημερινή μας ασφάλεια: (ακολουθούν κάποια άρθρα) 

STAY SAFE: 18 κανόνες ασφαλείας για τα παιδιά που πηγαίνουν μόνα τους, στο σχολείο  

10 συμβουλές για την ασφάλεια των παιδιών σας, στην εξοχή!

Πόσο καιρό είναι ιδανικά να παρακολουθήσει το παιδί μου, αυτό το camp? 

Κάθε εβδομάδα τα παιδιά μαθαίνουν διαφορετικά πράγματα. Επίσης, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ανά εβδομάδα, όχι ως προς τις κατηγορίες αλλά κυρίως προς θεματικές ενότητες. Αυτό αρέσει στα παιδιά και δημιουργεί την επιθυμία να θέλουν να παρακολουθήσουν περισσότερο από μία εβδομάδα! 

Τα τμήματα λειτουργούν για 1 εβδομάδα, 15 ημέρες, για 1 μήνα και για όλο το καλοκαίρι! 

Πόσο στοιχίζει και κάθε πότε πληρώνω ;

Κοστίζει 50 ευρώ ανά εβδομάδα (καθαρή αξία) και το ποσό καταβάλλεται με την εγγραφή του παιδιού. Για 2 αδελφάκια, κοστίζει 45 ευρώ για κάθε παιδί, ανά εβδομάδα (καθαρή αξία) και το ποσό καταβάλλεται με την εγγραφή του παιδιών. Για 3 ή 4 αδέλφια κοστίζει 40 ευρώ για κάθε παιδί, νά εβδομάδα (καθαρή αξία) και το ποσό καταβάλλεται με την εγγραφή του παιδιών. 

Ο χώρος που θα γίνουν οι δράσεις 

Πρόκειται για ένα χώρο αθλητικών δραστηριοτήτων, όπου έχει τάπητα και πάτωμα για τις αθλητικές δρασατηριότητες και τα ομαδικά παιχνίδια των παιδιών. 

Υπάρχουν  αποδυτήρια για αγόρια και ξεχωριστά για κορίτσια. Δροσερό κλιμα. Ψυγείο. 

Επίσης, τα μαθήματα που αφορούν κάποιες τέχνες θα γίνονται στον κήπο του Πολύεδρου. 

Τα μαθήματα γίνονται Καραϊσκάκη 141 και Γεροκωστοπούλου, Πάτρα και στον κήπο του Πολύεδρου!

Τι πρέπει να έχει μαζί του το παιδί μου; 

Καθημερινά, όσο διαρκεί το camp, πρέπει να έχει μια τσάντα μαζί του με: 

μία μπλούζα, πετσέτα, 1 φρούτο, το δεκατιανό του, 1 ζευγάρι κάλτσες και 1 παγούρι με νερό. (Νερό  και χυμό υπάρχει στο ψυγείο)

Παρακαλούμε να μην έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο ή τάμπλετ. Αν χρειαστείτε εσείς κάτι ή το παιδί σας, θα επικοινωνούμε μέσου του τηλεφώνου 6932011395. 

πληροφορίες:6932011395

summer-camp-juniorsclub-1

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο