Ζώδια

Η αστρολόγος Δήμητρα Οικονομίδη, προβλέπει για τους φίλους του juniorsclub.gr

Αν και διανύουμε ακόμη το πρώτο εξάμηνο του 2015, η αστρολόγος Δήμητρα Οικονομίδη προβλέπει ότι η χρονιά θα είναι σταθεροποιητική με γερές βάσεις και θα μπουν θεμέλια σε όλα τα ζώδια!

10928778_410787655752709_2092201718_n από την αστρολόγο, Δήμητρα Οικονομίδη, 

Κριοί:
Το 2015 για τους κριούς αποτελεί μια εποικοδομητική χρονιά με σημαντικά γεγονότα στην ζωή τους. Οι σημαντικές αλλαγές θα γίνουν αισθητές μετά τη γενέθλια γέννησή τους. Οι γεννημένοι από 22/3-26/3, έχουν σημαντική εύνοια και οι στόχοι τους υλοποιούνται μέχρι τον Ιούνιο. Οι Κριοί γεννημένοι από 1/4-7/4, θα πρέπει να προσέχουν ανατροπές και αλλαγές, ενώ οι γεννημένοι 10/4-14/4, βιώνουν μια κατάσταση με πολλά διλήμματα και συγχύσεις. Οι ελεύθεροι ευνοούνται για ταίρι και οι παντρεμένοι παρουσιάζουν προοπτικές για παιδί.
Ταύροι:
Μια ενδιαφέρουσα χρονιά! Οι γεννημένοι 24/4-29/4, παρουσιάζουν μια έντονη διορατικότητα. Μπορούν  να συμμετέχουν σε ομάδες, σε σωματεία και να κάνουν καινούριες γνωριμίες. Οι γεννημένοι 4/5-8/5, οδηγείστε σταδιακά στην καλύτερη μεταμορφωτική περίοδος της ζωής σας. Οι Ταύροι γεννημένοι μετά τις 17/5, θα είναι σε διλήμματα και σε ανατροπές. Οι υπόλοιποι θα δεσμευτούν με το κατάλληλο πρόσωπο, ενώ κανείς δεν αποκλείει την αγορά ενός ακινήτου και γιατί όχι, μια νέα ευκαιρία στο εξωτερικό. Καλότυχες στιγμές έρχονται!
Δίδυμοι:
Το 2015 είναι η χρονιά της μάθησης που ισοδυναμεί με τέλος της αχαριστίας και  εκτίμηση στα κοντινά σας πρόσωπα. Ήρθε η στιγμή… να ωριμάσετε λίγο απότομα! Οι δίδυμοι γεννημένοι από 26/5-31/5,  τον Σεπτέμβρη νιώθουν πληγωμένοι και αναθεωρούν πολλές καταστάσεις. Οι γεννημένοι από 21/5-25/5, τον Δεκέμβρη παρουσιάζουν ανατροπές στη ζωή τους. Ενδιαφέρουσες σχέσεις για τους ελεύθερους που είναι γεννημένοι από 8/6-12/6. Οι υπόλοιποι απολαμβάνουν ταξίδια, σπουδές και επισημοποίηση.
Καρκίνοι:
Δημιουργική χρονιά με απρόβλεπτα γεγονότα. Οι καρκίνοι γεννημένοι 12/7-16/7,θα βρεθούν σε διλήμματα. Οι γεννημένοι 5/7-7/7,  θα έχουν μια δύσκολη χρονιά που χαρακτηρίζεται από επεισοδιακά γεγονότα. Δώστε προσοχή σε θέματα υγείας, ενώ μια απογοήτευση δε λείπει. Οι υπόλοιποι Καρκίνοι θα κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες με κέρδη. Ενδέχεται η αλλαγή αντικειμένου εργασίας και κατοικίας. Ηγετικές θέσεις ή αύξηση είναι στα προβλεπόμενα. Δημιουργική περίοδος για συγγραφή, ενώ τα ταξίδια στο εξωτερικό ευνοούνται.
Λέοντες:
Μια απρόβλεπτη, συναρπαστική χρονιά το 2015, με πολλές εκπλήξεις. Είστε οι πιο τυχεροί σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή. Οι Λέοντες γεννημένοι από 4/8-12/8, είναι οι πιο ευνοημένοι και θα δεχτούν μια μεγάλη χαρά σε προσωπικά θέματα. Οι γεννημένοι 19/8, καλό είναι να δείξουν προσοχή σε ζητήματα υγείας και στις εντάσεις. Οι υπόλοιποι Λέοντες ευνοούνται για γάμο ή για την απόκτηση ενός ή περισσοτέρων απογόνων, για συγκατοίκηση, ενώ οι ελεύθεροι για να βρουν το έτερο ήμισυ. Οι νεότεροι έχουν τα άστρα στο πλευρό τους, ώστε να διαπρέψουν σε σπουδές και να πάρουν πτυχίο.
Παρθένοι:
Ιδανική χρονιά για τους Παρθένους με έντονο σεξαπίλ που γοητεύει τους πάντες. Ό,τι είναι “ξεχωριστό” για εσάς θα παραμείνει στη ζωή σας. Οι γεννημένοι 28/8-1/9 να προσέχουν τη σύγχυση και τα προβλήματα υγείας, ενώ θα παρουσιαστούν έντονα διλήμματα. Οι παρθένοι, που είναι γεννημένοι στις 5/9-7/9 θα έχουν μια ευχάριστη χρονιά με στόχους που πραγματοποιούνται. Οι υπόλοιποι ευνοούντα για ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές με ξένους και ανεξαρτητοποίηση στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Οι ελεύθεροι βρίσκουν ταίρι. Τέλος, μεγάλη δυνατότητα για να αναλάβετε δική σας επιχείρηση.
Ζυγοί:
Πολύ καλή χρονιά με περισσότερη ποιότητα στην προσωπική σας ζωή. Οι ζυγοί γεννημένοι από 6/10-8/10 να είναι προσεχτικοί μέχρι το τέλος της χρονιάς… σκληρές δοκιμασίες έρχονται! Οι υπόλοιποι ζυγοί θα έχουν ευθύνες για μια κατάλληλη εργασία και οι δεσμευμένοι θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους και αρκετοί θα συγκατοικήσουν. Άτομα κύρους στηρίζουν τα σχέδιά σας, θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας σε σπουδές και η σπουδή ξένων γλωσσών ευνοείται.
Σκορπιοί:
Θα ασχοληθείτε με πάθος μόνο με πράγματα που σας ευχαριστούν. Το 2015 αποτελεί για εσάς τη χρονιά της επαγγελματικής καταξίωσης. Οι σκορπιοί γεννημένοι από 25/10-1/11 θα απολαύσετε τον έρωτα και την προβολή, ενώ οι γεννημένοι 19/11 να προσέχετε εντάσεις και προβλήματα με τον κοινωνικό περίγυρό σας. Οι υπόλοιποι και οι νεότεροι σε ηλικία θα διευρύνουν τους  ορίζοντές τους σε μακρινά μέρη και οι ελεύθεροι θα βρουν το άλλο τους μισό. Για τους δεσμευμένους είναι η ιδανική χρονιά για απόκτηση απογόνου αλλά είναι και η χρονιά που θα σας φτάσει στην κορυφή του επαγγέλματος σας με πολλά κέρδη. Θα εντυπωσιάζετε τους πάντες την κατάλληλη στιγμή!
Τοξότες:
Είναι μια δοκιμαστική χρονιά που απαιτεί από εσάς να ωριμάσετε. Οι τοξότες γεννημένοι από 27/11-1/12 θα έχετε ένα δίλημμα, ενώ καλό θα ήταν να προσέχετε τον αιχμηρό σας λόγο και τις κινήσεις σας , διότι μπορεί να εξαπατηθείτε. Οι γεννημένοι από 3/12-18/12  θα έχουν ευχάριστα, απροσδόκητα γεγονότα . Οι υπόλοιποι έχετε τις προδιαγραφές για να ξεκινήσετε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο που θα φέρει κέρδη, ενώ η κοινωνικότητα, η ένταξη σε ομάδες και η πνευματικότητα βρίσκονται στα ύψη. Πολλοί τοξότες θα παντρευτούν και θα απολαύσουν συναισθηματική ασφάλεια κρατώντας τα “πολύτιμα” πράγματα στη ζωή σας.
Αιγόκεροι:
Tο 2015 σας δείχνει τα οριστικά ξεκαθαρίσματα στην ζωή σας, ενώ είναι η χρονιά για να σταθεροποιήσετε την επαγγελματική σας ζωή. Εάν είστε άνεργοι, ευνοούνται οι πιθανότητες για εύρεση εργασίας. Θα “παλέψετε” και θα επωφεληθείτε, διακατεχόμενοι από ισχυρή διαίσθηση. Οι Αιγόκεροι γεννημένοι από 2/1-10/1 θα παιδευτούν με κόντρες, προβλήματα και εντάσεις στο οικογενειακό τους περιβάλλον. Καιρός για οριστική απόφαση. Οι γεννημένοι 25/12 θα έχετε προβλήματα με αδέρφια και συγγενείς, ενώ οι υπόλοιποι θα κερδίσετε χρήματα και διανύετε μια τυχερή περίοδο. Επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται-ειδικά στο διαδίκτυο- με καινούρια ξεκινήματα.
Υδροχόοι:
Μια σημαντική χρονιά για εσάς με πολλές προκλήσεις. Οι Υδροχόοι γεννημένοι από 17/2 και 18/2 θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που θα σας προκύψουν με μεγάλη υπομονή, γιατί τα άστρα σας ετοιμάζουν για την μεταμορφωτική περίοδο της ζωής σας. Ο τρόπος που βιώνατε την κάθε στιγμή της ζωής σας αλλάζει, ενώ χρειάζεται να σοβαρευτείτε και να πάρετε αποφάσεις με τα φλέγοντα ζητήματα σας. Για τους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου το 2015 είναι η ιδανική χρονιά. Ευχάριστα γεγονότα, εκπλήξεις, σπουδές στο εξωτερικό, δέσμευση και συγκατοίκηση είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της χρονιάς.
Ιχθύες:
 Μια μεταβατική χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Και καλά στοιχεία αλλά και παγίδες κρύβει το 2015. Οι ιχθύες γεννημένοι 19/2 θα ζοριστούν σε προσωπικό ή φιλικό επίπεδο και θα δώσετε ένα τέλος που θα σας στοιχίσει. Οι ιχθύες γεννημένοι από 23/2-27/2 να είστε προσεκτικοί με ποιον θα εμπίστέυεστε, διότι θα εξαπατηθείτε. Χρειάζεται να λειτουργεί η λογική, ενώ καλό θα ήταν να προσέχετε την οδήγηση και τις μετακινήσεις. Οι υπόλοιποι και οι νεότεροι που σπουδάζουν να προσέχουν τις λεπτομέρειες. Οι δεσμευμένοι θα σοβαρέψουν τον δεσμό τους  και οι περισσότεροι θα πραγματοποιήσουν το ονειρό τους πηγαίνοντας ένα μακρινό ταξίδι στο εξωτερικό. Όσοι επιθυμείτε να παντερυτείτε φέτος είναι μια καλή χρονιά. Να αποταμιέυετε, γιατί θα έχετε οικονομικές απώλειες.
Δήμητρα Οικονομίδη:
Γεννήθηκε στο Σίδνεϊ, Αυστραλίας και τώρα διαμένει στην στην Πάτρα.Η ίδια είναι Σκορπίνα (γεννηθείσα στις 25/10/1984) και έχει σπουδάσει στέλεχος τραπεζικών εργασιών και διοίκηση επιχειρήσεων. Ασχολείται με την Αστρολογία από 15 ετών, όπου και την σπούδασε μετέπειτα. Ακόμα έχει ασχοληθεί και με την πολιτική και με την μουσική, ενώ λατρεύει τον χορό, το θέατρο, το τραγούδι, τον κινηματογράφο και φυσικά το πάθος της, δηλαδή την επιστήμη της αστρολογίας!! Τώρα θα την βρείτε στην διαδικτυακή της εκπομπή “Ταξιδεύοντας με τα άστρα” μέσω www.beebox.gr.
]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο