από τον σεφ Γιώργο Κολυρόπουλο
Για άλλη μια φορά ο αγαπημένος σας σεφ αποκαλύπτει τα μυστικά στην κουζίνα και τώρα στην ζαχαροπλαστική με ένα λαχταριστό μιλφέιγ!!!
Υλικά:
1 λίτρο γάλα
100 γρ. κορν φλαουρ
6 κρόκοι αυγών
270 γρ. ζάχαρη
1 βανίλια
100 γρ. βούτυρο
200 γρ. κρέμα γάλακτος
2 φύλλα σφολιάτας
ζάχαρη άχνη και κανέλα για το πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής: Χτυπάμε τα υλικά μας και προσθέτουμε τη βανίλια.
Στη συνέχεια ψήνουμε την σφολιάτα αφού προηγουμένως την έχουμε πασπαλίσει με ζάχαρη άχνη στους 190 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά.
Σερβίρουμε το γλυκό μας, βάζοντας εναλλάξ κρέμα με φύλλο και στο τέλος πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα.