Εκδηλώσεις Έφηβος - Φοιτητής

Εργαστήρι για εφήβους με τίτλο «Η συνταγή της καλής φιλίας» στο Αίγιο

Η Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης «Διέξοδος» Αιγίου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας, «Καλλίπολις» συνεχίζει τις δράσεις – εργαστήρια που αφορούν στους εφήβους. H εφηβεία είναι μια περίοδος της ζωής μας που συντελούνται ποικίλες αλλαγές και καλό είναι να είμαστε κατάλληλα εφοδιασμένοι, ώστε να τη βιώσουμε ως μια αξέχαστη όμορφη φάση της Ζωής μας!

Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Στο 5Ο  βιωματικό εργαστήρι με τίτλο «Η συνταγή της καλής φιλίας» θα επιχειρήσουμε μέσα από έναν δημιουργικό τρόπο να αναδείξουμε την αξία και  τα χαρακτηριστικά μιας καλής φιλίας, να καλλιεργήσουμε την ενσυναίσθηση, παρατηρώντας το πως η συμπεριφορά μας επηρεάζει θετικά ή αρνητικά το χτίσιμο μιας δυνατής φιλικής σχέσης. Στόχος μας είναι η ενδυνάμωση των εφήβων, ώστε να μάθουν να διατηρούν αρμονικές φιλικές σχέσεις, βασισμένες στην αγάπη, τον σεβασμό και τη συγχώρεση.

Το εργαστήρι θα υλοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 και ώρες 11:00 – 13:00 στο Στέκι της ΔΙΕΞΟΔΟΥ που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονα στο Αίγιο (είσοδος από Κλεομένους Οικονόμου). Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι ΔΩΡΕΑΝ και είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1OcTy_Ds6uDUULpiayWPxvZ8ZKDVGCmH1IMrMhM3NbS4/edit  έως και την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν τηλεφωνικά για πληροφορίες καθημερινά 17:00 – 20:00 στα τηλέφωνα 6940394287 και 6984722414.

Εκ της Εθελοντικής Ομάδας Πρόληψης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» Αιγίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πασχαλινό camp για παιδιά στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης!

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο