Juniors Trends Εκπαίδευση

Ευφάνταστα και υψηλού επιπέδου πιάτα από το τμήμα Μαγειρικής Τέχνης του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος Βέργη

Οι σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος Βέργη, δημιούργησαν ευφάνταστα, υψηλού γαστρονομικού επιπέδου πιάτα στο πλαίσιο του μαθήματός τους. Τα παιδιά που έφτιαξαν τα πιάτα τα παρουσίασαν στην διευθύντρια του ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ, Κατερίνα Βέργη.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Εκπληκτικές γεύσεις όπως Καρπάτσιο, Rib Eye, μους παντζαριού και άλλες πολλές, που συναγωνίζονται τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας δοκίμασαν όσοι βρέθηκαν στην παρουσίαση των πιάτων. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Εκπαιδευτή-Σεφ κ.Παρασκευά Δρε και τους σπουδαστές όλων των εξαμήνων που συμμετείχαν!

Διαβάστε επίσης

Ασημένιο μετάλλιο απέσπασαν οι μαθητές του ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ στον 1ο Mediterranean Chefs Competition 2020 – Δείτε εικόνες

ΙΕΚ Βέργη: Καλό καλοκαίρι με μια μεγάλη γιορτή! Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το νέο Ακαδημαϊκό έτος!

Διάκριση για το ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό αφίσας!

Μετάβαση στο περιεχόμενο