Παιχνίδια

Φτιάξτε πειρατές με ρολό από χαρτί υγείας και περάστε δημιουργικές στιγμές με τα παιδιά σας!!!

Τα παιδιά και δη τα αγόρια έχουν μία αδυναμία στους πειρατές. Είναι αυτό που θέλουν να ντυθούν τις Απόκριες ή το θέμα που θέλουν να έχει η τούρτα τους στο πάρτι για τα γενέθλιά τους. Για αυτό και είμαστε σίγουροι ότι αυτή την κατασκευή θα τη λατρέψουν. Περάτες με ρολό από το χαρτί υγείας λοιπόν, μία κατασκευή εύκολη και διασκεδαστική.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Πώς θα φτιάξετε τους πειρατές με ρολό από το χαρτί υγείας

Τώρα που τα παιδιά δεν έχουν σχολείο και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές η κατασκευή χειροτεχνιών είναι από τις δραστηριότητες που θα απασχολήσουν τα παιδιά δημιουργικά στο σπίτι. Παρακάτω πώς θα φτιάξετε πειρατές με ρολό από χαρτί υγείας, εύκολα και με υλικά που έχετε σπίτι. Μία ιδέα της Sarah Lyn.

peirates-kataskeui.jpg

 

Τι θα χρειαστείτε:

  • ρολό από χαρτί υγείας
  • χαρτόνι σε λευκό, μαύρο και μπλε χρώμα
  • μαρκαδόρους σε διάφορα χρώματα
  • μολύβι
  • κόλλα
  • ψαλίδι

Εκτέλεση:

Με ένα μολύβι σχηματίστε το καπέλο στο μαύρο χαρτόνι όπως την παρακάτω εικόνα και κόψτε το με ένα ψαλίδι. Με έναν λευκό μαρκαδόρο σχεδιάστε τη νεκροκεφαλή και στο κάτω μέρος μπορείτε να κόψετε μία μικρή λωρίδα από ένα χρωματιστό χαρτόνι για να το προσθέσετε.

Κόψτε ένα κομμάτι από το λευκό χαρτόνι και ζωγραφίσετε σε αυτό παράλληλες γραμμές με κάποιον χρωματιστό μαρκαδόρο όπως στη φωτογραφία. Έπειτα κόψτε ένα κομμάτι από το χρωματιστό χαρτόνι κολλήστε το με κόλλα στο κάτω μέρος του ρολό όπως στη φωτογραφία. Από πάνω κολλήστε το χαρτόνι με τις παράλληλες γραμμές.

Ακριβώς από πάνω με έναν μαύρο μαρκαδόρο σχεδιάστε τα μάτια, τη μύτη και το στόμα. Κολλήστε με κόλλα το καπέλο που είχατε φτιάξει πιο πριν και έτοιμο!

kataskeyi-peirates.jpg

πηγή

https://www.juniorsclub.gr/poioi-paragontes-epireazoyn-tin-ygeia-ton-oston-ton-paidion/

Μετάβαση στο περιεχόμενο