Ζώδια

Γιατί οι Υδροχόοι επιλέγουν συχνά το λάθος σύντροφο;

Στη συγκεκριμένη ερώτηση, η απάντηση βρίσκεται σε σένα, στο χαρακτήρα σου και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άλλους. Σύμφωνα με το www.astrology.gr

Αγαπητέ Υδροχόε άκου να δεις πώς έχουν τα πράγματα με σένα:

Είσαι ένα πάρα πολύ έξυπνο και χαρισματικό άτομο. Για να μπορέσει κάποιος/α να τραβήξει το ενδιαφέρον σου, θα πρέπει πρώτα να «κερδίσει» το μυαλό σου και να σου αποδείξει το πόσο ξεχωριστός/η είναι. 

«Τραβάς» λοιπόν άτομα με ισχυρό χαρακτήρα, με θέληση, με πυγμή και με έντονη προσωπικότητα. Αυτό είναι και καλό και κακό. Είναι καλό γιατί από τη μια έχεις να κάνεις με άτομα του δικού σου νοητικού επιπέδου, όμως είναι και κακό γιατί τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι αυτοί έχουν έντονο το στοιχείο του ναρκισσισμού.

Ανάμεσά σας αναπόφευκτα θα υπάρξει κόντρα και έντονοι καυγάδες καθώς όλοι γνωρίζουμε πόσο τοξικά φέρεται στην σχέση του ένας νάρκισσος. Θα σε πληγώσει πολύ άσχημα.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ
Γι΄αυτό λοιπόν, από εδώ και στο εξής καλό θα ήταν να αναζητάς ανθρώπους που να μην είναι τόσο… διάνοιες, ωστόσο θα έχουν μια αξιαγάπητη προσωπικότητα και θα είναι λίγο πιο χαμηλών τόνων και δεν θα ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους.

Τransformations cards: Το νέο διαδραστικό παιχνίδι με κάρτες για παιδιά – Γέλιο, πολλές δραστηριότητες και φαντασία!

Juniorsevents: 50 μοναδικά παιχνίδια για παιδικά party που θα μείνουν αξέχαστα στα παιδιά σας!!!!

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο