Άσκηση

Γυμναστική μαζί με το νήπιο – Εύκολες και διασκεδαστικές ασκήσεις

Η συστηματική άσκηση βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν ένα υγιές μυοσκελετικό σύστημα, να εκτονωθούν, να δυναμώσουν την καρδιά και τους πνεύμονες και να διατηρήσουν ένα υγιές και φυσιολογικό βάρος, μεγαλώνοντας.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Η γυμναστική μαζί με το παιδί δε, είναι ένας τρόπος να γυμναστούμε και οι δύο μαζί και να περάσουμε διασκεδαστικό χρόνο παρέα.

gymnastiki gia nipia kai mamades

Η Εrin Kendall είναι γυμνάστρια και μητέρα δύο παιδιών νηπιακής ηλικίας. Γνωρίζοντας τον περιορισμένο χρόνο που έχουν όλες οι μαμάδες με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας να τρέχουν, δημιούργησε ένα κανάλι στο YouTube, το Fit Mom Go, στο οποίο ανεβάζει εύκολες και γρήγορες ασκήσεις που κάθε μαμά μπορεί να κάνει από το σπίτι της και να γυμναστεί ακόμα και για πέντε λεπτά την ημέρα.

Σε ένα από αυτά η Erin γυμνάζεται μαζί με τον γιο της και μας δείχνει απλές και διασκεδαστικές ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε μαζί με τα παιδιά. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμνάζει όλο το σώμα, δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο και μπορείτε να το κάνετε μέσα στο σπίτι ή ακόμα και στο μπαλκόνι σας, εφόσον έχει σκιά. Επίσης, είναι κατάλληλο για όλους, ακόμα κι αν δεν έχετε ξανακάνει γυμναστική στο παρελθόν.

Δείτε τις ασκήσεις μίας προς μία στο βίντεο που ακολουθεί. Ελπίζουμε το μικρό σας να το απολαύσει όπως και ο γιος της Erin ο οποίος, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, έχει κατενθουσιαστεί!

ΔΟΥΒΡΗΣ Ηλεκτρικές Συσκευές Α.Ε.

Διαβάστε επίσης

Ποια είδη άσκησης μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση του στρες

5 λόγοι για να κάνετε περισσότερο ποδήλατο!

Μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα σας που «καίνε» περισσότερες θερμίδες!

7 λάθη που πρέπει να αποφεύγουμε όταν τρέχουμε τον χειμώνα

Πώς να χάσετε κιλά στην καραντίνα περπατώντας;

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την άσκηση μετά τον τοκετό!

Μετάβαση στο περιεχόμενο