Η μαμά-σεφ Μαρία Παπαγεωργίου σήμερα μας φτιάχνει ένα νόστιμο φαγητό. Φτιάξτε και δοκιμάστε χοιρινό με σέλινο και πράσα.
*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ
Υλικά
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
4 πράσα σε τεμάχια
4 σέλινα χονδρά σε τεμάχια
2 Αυγά
Χυμό λεμονιού από ένα λεμόνι
Αλάτι πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1) σε μία κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρέας να κάνει κρούστα
2) έπειτα ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σωτάρουμε και αυτό, ρίχνουμε 2 ποτήρια νερό και το αφήνουμε είκοσι λεπτά να βράσει
3) έπειτα ρίχνουμε και τα σέλινα με τα πράσα να βράσουν όλα μαζί να μείνει το φαγητό με την σάλτσα του
4) χτυπάμε τα αυγά με το λεμόνι ρίχνουμε και ζωμό από το φαγητό σιγά σιγά και αυγοκόβουμε το φαγητό μας, το κουνάμε πολύ καλά και σερβίρουμε.