Προτεινόμενο Συνταγές

Η συνταγή της μαμάς: Αφιέρωμα στην Ιταλική κουζίνα με 2 αγαπημένες συνταγές ! Πίτσα και μακαρονάδα φούρνου!

Η αγαπημένη ημέρα των παιδιών, των εφήβων και φυσικά των ενηλίκων, γιατί η ιταλική κουζίνα έχει την τιμητική της και μαμά – σεφ, του www.juniorsclub.gr προτείνει δύο αγαπημένες συνταγές! Πίτσα και μακαρονάδα φούρνου!!! Θα το κάψουμε και σήμερα!!! Αγαπάτε πολύ αυτές τις συνταγές της μαμάς-σεφ Μαρίας Παπαγεωργίου και ξέρω ότι θέλετε να τις γευτείτε αμέσως… Θα είναι έτοιμες στο άψε σβήσε… 

Όλες οι συνταγές για γλυκά, φαγητά, πίτες κ.α —>  ΕΔΩ 
Γιατί σήμερα είναι η Διεθνής Ημέρα Ιταλικής Κουζίνας;
Η Διεθνής Ημέρα Ιταλικής Κουζίνας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 17 Ιανουαρίου, με πρωτοβουλία ιταλών επαγγελματιών της κουζίνας (σεφ, σερβιτόρων, διευθυντών εστιατορίων κλπ), που εργάζονται στο εξωτερικό και δραστηριοποιούνται μέσω του δικτύου itchefs-GVCI.

Στόχος της Ημέρας είναι η προάσπιση της ιταλικής κουζίνας και των προϊόντων της από τους «παραχαράκτες» της, η ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού για την αυθεντική και ποιοτική ιταλική κουζίνα και η προστασία του καταναλωτή από τα εστιατόρια που φέρουν την ένδειξη «Ιταλικό».

Η 17η Ιανουαρίου, που επελέγη ως Διεθνής Ημέρα Ιταλικής Κουζίνας, είναι γιορτή του Αγίου Αντωνίου, ενός από τους δημοφιλέστερους αγίους της Ιταλίας, προστάτη, μεταξύ άλλων, των κρεοπωλών και των αλλαντοποιών.

Η συνταγή της μαμάς: Σπαγγέτι φούρνου αλλά σπέσιαλ

Η συνταγή της μαμάς: Σπαγγέτι φούρνου αλλά σπέσιαλ

Η συνταγή της μαμάς: Πιτσάκια από φέτες ψωμιού!

Η συνταγή της μαμάς: Πιτσάκια από φέτες ψωμιού!

 

Συνταγή για λαχταριστή πίτσα με αφράτη ζύμη και σπιτική σάλτσα!

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο