Τέτοια συνταγή θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Σαν να φέρατε τον καλύτερο σεφ στο σπίτι σας. Εμείς πάλι… ευτυχώς την έχουμε καθημερινά για να μας μαγειρεύει και να μοιράζεται μαζί σας, τις συνταγές της. Φυσικά εννοούμε τη μαμά-σεφ, Μαρία Παπαγεωργίου.
Όλες οι συνταγές για γλυκά, φαγητά, πίτες κ.α —> ΕΔΩ
Φιλετάκια με σάλτσα βατόμουρου!!!
Υλικά:
4 φιλετάκια μοσχαρίσια
λίγο αλεύρι για το αλεύρισμα
λάδι
αλάτι-πιπέρι
1 ποτήρι νερού λευκό κρασί
κανέλα
1 κούπα βατόμουρα
1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
Συνταγή
Σ’ ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το λάδι, αλατοπιπερώνουμε πρώτα, μετά αλευρώνουμε τα φιλετάκια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι να τηγανιστούν πολύ καλά. Μόλις κάνουν κρούστα τα σβήνουμε με το κρασί.
Αμέσως μετά ρίχνουμε την κανέλα, τη ζάχαρη, λίγο νεράκι και τα αφήνουμε να βράσουν.
Μόλις δέσει η σάλτσα προσθέτουμε τα βατόμουρα, για να πάρουν μία βράση για 3-4 λεπτά. Αμέσως μετά σερβίρουμε!
Καλή όρεξη!