Είναι κι αυτό ένα εναλλακτικό επίσημο γεύμα, για το εορταστικό τραπέζι, καθώς και την επόμενη μέρα από την Πρωτοχρονιά, όλο και κάποιους καλεσμένους θα έχουμε! Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να το μαγειρέψετε άλλη μέρα! Μια συνταγή από την μαμά-σεφ Μαρία Παπαγεωργίου.
Όλες οι συνταγές για γλυκά, φαγητά, πίτες κ.α —> ΕΔΩ
Μοσχαρίσιο κότσι με μανιτάρια!
Προμηθευτείτε τα υλικά σας από τα τοπικά Super Market της περιοχής σας!
Τα περισσότερα υλικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στο SUPER MARKET ΛΑΓΙΟΥ (Ανθείας 187, Πάτρα – τηλέφωνο παραγγελιών: 2610.326.397)
Υλικά
1 κιλό περίπου μοσχαρίσιο κότσι
3 κουταλιές σούπας βούτυρο
1 ποτήρι κρασί λευκό
50γρ αλεύρι
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
300γρ μανιτάρια κομμένα φέτες
1κον -κασε ή 3 ντομάτες ψιλοκομμένες
4 σκελίδες σκόρδο κομμένο
3 κλωναράκια δενδρολίβανο
1 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό χονδροκομμένο
αλάτι-πιπέρι
Συνταγή:
1. Παίρνουμε μία κατσαρόλα, βάζουμε το βούτυρο να ζεσταθεί ενώ παράλληλα αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε το κότσι και το τοποθετούμε στην κατσαρόλα να ροδίσει
2.Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και τα σοτάρουμε όλα μαζί, τέλος τα σβήνουμε με το κρασί
3. Προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά και το μισό μαϊντανό.
4.Προσθέτουμε νερό και το αφήνουμε να βράσει. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.
Καλή όρεξη!