Ένα ψαράκι είναι η καλύτερη πρόταση για το μενού σας, σήμερα!!! Μια συνταγή από την μαμά-σεφ Μαρία Παπαγεωργίου.
Όλες οι συνταγές για γλυκά, φαγητά, πίτες κ.α —> ΕΔΩ
Πένες με σολομό καπνιστό!
Υλικά
500γρ πέννες
250γρ σολομός καπνιστός
λάδι
200γρ μανιτάρια σε φετούλες
100γρ φοινόκιο ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι τσαγιού τυρί κρέμα
αλάτι-πιπέρι
1 φλιτζάνι τσαγιού λιαστές ντομάτες
άνηθος ψιλοκομμένος για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
1. Βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό. Σουρώνουμε μόλις γίνουν.
2.Παίρνουμε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέτουμε λάδι και σοτάρουμε τις λιαστές ντομάτες και το φοινόκιο.
3.Προσθέτουμε το σολομό και λίγο νερό ζεστό. Θέλουμε να βράσει και να πιει όλο το νεράκι.
4. Μόλις το ψάρι μας βράσει και έχει μείνει το λαδάκι, προσθέτουμε την κρέμα τυριού και τις πένες όπου στραγγίσει καλά. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με άνηθο.
Καλή όρεξη!