Ψαρονέφρι για τους εκλεκτούς και σάλτσα τυριού μοτσαρέλας. Ένας συνδυασμός πειρασμός!!! Μια συνταγή από τα τεφτέρια της μαμάς-σεφ, Μαρίας Παπαγεωργίου.
Όλες οι συνταγές για γλυκά, φαγητά, πίτες κ.α —> ΕΔΩ
Ψαρονέφρι με σάλτσα μοτσαρέλας !!!
Προμηθευτείτε τα υλικά σας από τα τοπικά Super Market της περιοχής σας!
Τα περισσότερα υλικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στο SUPER MARKET ΛΑΓΙΟΥ (Ανθείας 187, Πάτρα – τηλέφωνο παραγγελιών: 2610.326.397)
Υλικά:
1 κιλό ψαρονέφρι σε μερίδες
250 gr μοτσαρέλα
3 σκελίδες σκόρδο
1 ποτήρι κρασί λευκό
λάδι
αλάτι – πιπέρι
3 κλωναράκια δενδρολίβανο
μαϊντανός για το πασπάλισμα
Συνταγή
Παίρνουμε το τηγάνι και βάζουμε λίγο λάδι. Αφού αλατοπιπερώσουμε το ψαρονέφρι το τηγανίζουμε μέχρι να κάνει κρούστα. Αμέσως μετά προσθέτουμε τα σκόρδα και το δενδρολίβανο. Όταν σοταριστούν τα αφαιρούμε από το τηγάνι.
Μόλις ψηθεί το κρέας, το σβήνουμε με κρασί και ρίχνουμε τη μορτσαρέλα. Τα αφήνουμε να βράσουν μαζί άλλα 5 λεπτά.
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας μαϊντανό και συνοδεύουμε με πούρε η πατάτες τηγανιτές.
Καλή όρεξη!