Το φαγητό μας σήμερα έχει κάτι από ανατολή, αν και το ρύζι με το ψάρι (ιδίως τόνο), είναι στις βασικές διατροφικές επιλογές του Έλληνα. Σήμερα, θα τα παντρέψουμε για να βγει ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τη συνταγή από τα τεφτέρια της μαμάς-σεφ, Μαρίας Παπαγεωργίου.
Ριζότο με τόνο και λαχανικά
Προμηθευτείτε τα υλικά σας από τα τοπικά Super Market της περιοχής σας!
SUPER MARKET ΛΑΓΙΟΥ (Ανθείας 187, Πάτρα – τηλέφωνο παραγγελιών: 2610.326.397)
Υλικά:
1 κούπα ρύζι μπασμάτι ή για Ριζότο AGRINO (προσφορά φυλλαδίου Super Market ΛΑΓΙΟΥ )
1 Τόνο σε λάδι RIO MARE (προσφορά φυλλαδίου Super Market ΛΑΓΙΟΥ )
1 καρότο τριμμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες κομμένα
1 κούπα Αρακά FROZA (προσφορά φυλλαδίου Super Market ΛΑΓΙΟΥ )
2 κούπες νερό
3 κουταλιές της σούπας Γιαούρτι Στραγγιστό ΔΩΔΩΝΗ (προσφορά φυλλαδίου Super Market ΛΑΓΙΟΥ )
Λίγο Ελαιόλαδο “ΕΛΙΣ” ΣΩΡΡΑΣ (προσφορά φυλλαδίου Super Market ΛΑΓΙΟΥ )
Λίγο (τριμμένο για πασπάλισμα) Σκληρό Τυρί ΔΑΝΙΑΣ ARLA (προσφορά φυλλαδίου Super Market ΛΑΓΙΟΥ )
Αλάτι – πιπέρι