Καλοκαίρι ή χειμώνα, αυτό το φαγητό τα λαχταράς και το αναζητάς! Τέλειος μεζές για ούζο ή κρασί. Αυτή τη συνταγή την εντοπίσαμε αποκλειστικά από τα τεφτέρια της μαμάς-σεφ, Μαρίας Παπαγεωργίου.
*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ
Σουπιές με μάραθο!
Υλικά
1 ματσάκι μάραθο χονδροκομμένο
2 σουπιές κομμένες κομματάκια
1 κουτί Ντομάτα στον τρίφτη
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλόκομμενο
5 σκελίδες σκόρδο κομμένες
αλατι-πιπερι
Ελαιόλαδο
Συνταγή:
1. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι με τις σουπιές και τις σοτάρουμε.
2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μάραθο, συνεχίζοντας το σοτάρισμα. Έπειτα, μόλις μαραθούν αλατοπιπερώνουμε.
3. Ρίχνουμε τη τριμμένη ντομάτα και λίγο νεράκι για να βράσουν όλα μαζί σε μέτρια φωτιά.
4.Σερβίρουμε σκέτο ή με ρύζι.
Τα μυστικά μου:
-Αν θέλετε μετά το σοτάρισμα σβήνετε με λίγο κρασί ή ούζο.
Καλή Όρεξη!