Καθημερινά στη δουλειά οι γονείς, αλλά και τα παιδιά στο σχολείο, με ένα σαντουιτσάκι σαν αυτό, όχι μόνο θα χορτάσουν αλλά θα διατηρήσουν και το σώμα τους, με σωστή διατροφή! Νόστιμα σαντουιτσάκια για όλους, μια συνταγή από τα τεφτέρια της μαμάς-σεφ, Μαρίας Παπαγεωργίου.
*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ
Σαντουιτσάκια για όλους!!!
Υλικά:
1.Ανοίγουμε το σάντουιτς στη μέση. Απλώνουμε μαγιονέζα και στις δυο πλευρές. Βάζουμε μια φέτα καπνιστή γαλοπούλα, δυο φέτες τυρί γκούντα, 3 φέτες παριζάκι (το ένα δίπλα στο άλλο), αγγούρι 3-4 φέτες και 2 τοματίνια κομμένα στη μέση. Το τρώτε ωμό ή ψήνετε στην τοστιέρα αφού πρώτα αλείψετε με λίγη μαργαρίνη.
2.Ανοίγουμε το σάντουιτς στη μέση. Απλώνουμε μαγιονέζα και στις δυο πλευρές. Βάζουμε δυο φέτες χοιρινή ωμοπλάτη, μια φέτα ένταμ τυρί, ρόκα, τοματίνια, μουστάρδα και μαγιονέζα. Το τρώτε ωμό ή ψήνετε στην τοστιέρα αφού πρώτα αλείψετε με λίγη μαργαρίνη.
3.Ανοίγουμε το σάντουιτς στη μέση. Απλώνουμε μαγιονέζα και στις δυο πλευρές. Βάζουμε 4 φέτες πάριζα με γιαούρτι, 2 φέτες γκούντα και αγγούρι, τοματίνια. Το τρώτε ωμό ή ψήνετε στην τοστιέρα αφού πρώτα αλείψετε με λίγη μαργαρίνη.
4.Ανοίγουμε το σάντουιτς στη μέση. Απλώνουμε μαγιονέζα και στις δυο πλευρές. Βάζουμε τυρί γκούντα, γαλοπούλα, μαρούλι και μουστάρδα. Το τρώτε ωμό ή ψήνετε στην τοστιέρα αφού πρώτα αλείψετε με λίγη μαργαρίνη.
5.Ανοίγουμε το σάντουιτς στη μέση. Απλώνουμε μαγιονέζα και στις δυο πλευρές .Βάζουμε τυρί γκούντα, χοιρινή ωμοπλάτη 2 φέτες, τυρί ένταμ μια φέτα, κέτσαπ και μουστάρδα! Το τρώτε ωμό ή ψήνετε στην τοστιέρα αφού πρώτα αλείψετε με λίγη μαργαρίνη.
Καλή όρεξη!