Συνταγές

Η συνταγή της μαμάς: Βακαλάος με ντοματίνια και καυκαλήθρες!

Καθημερινά στη στήλη μαγειρική σας προτείνουμε μια συνταγή μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής!!

Ψάρι και σήμερα, με μια διαφορετική εκδοχή! Πρέπει να τα δοκιμάζουμε όλα, να γευόμαστε όλες τις συνταγές και να μη περιοριζόμαστε σε 10 επιλογές. Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή και στείλτε μας τα σχόλια σας. Μια πρόταση της μαμάς-σεφ Μαρία Παπαγεωργίου.

Όλες οι συνταγές για γλυκά, φαγητά, πίτες κ.α —>  ΕΔΩ  

Βακαλάος με ντοματίνια και καυκαλήθρες!

Προμηθευτείτε τα υλικά σας από τα τοπικά Super Market της περιοχής σας!

super-market-lagiou-4-juniorsclu

Τα περισσότερα υλικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στο  SUPER MARKET ΛΑΓΙΟΥ  (Ανθείας 187, Πάτρα – τηλέφωνο παραγγελιών: 2610.326.397)
 
Υλικά: 
1 φέτα παστό βακαλάο
3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα 
1/2 κιλό τοματίνια ολόκληρα
300 γρ καυκαλήθρες ψιλοκομμένες
αλάτι – πιπέρι 
ελαιόλαδο
 
λίγο αλεύρι για το τηγάνισμα
 
Συνταγή
 
1. Βάζουμε για 2 ήμερες μέσα σε μια μεγάλη λεκανίτσα, το βακαλάο, κομμένο σε μερίδες. Θέλω να φύγει όλο τα αλάτι και αλμύρα
 
2. Καθαρίζουμε από τα λέπια και τα πτερύγια, τον αλευρώνουμε και τον τηγανίζουμε πολύ καλά. Θέλουμε να κάνει κρούστα.
 
3. Παίρνουμε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέτουμε ελαιόλαδο, τα τοματίνια,  τα κρεμμυδάκια και τις καυκαλήθρες. Τα σοτάρουμε μέχρι να καραμελώσουν. 
 
5. Σε μια μεγάλη πιατέλα τοποθετούμε το τηγανισμένο βακαλάο,  περιχύνουμε επάνω και δίπλα τη σάλτσα με τα τοματίνια και τις καυκαλήθρες. Είναι έτοιμο να το γευτούμε! 
 
Καλή όρεξη! 

super-market-lagiou-3-juniorsclub

 

 

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο