Εκδηλώσεις Μωρό - Παιδί Παιδικά Party

Ημέρα Κουκλοθέατρου και θεάτρου Σκιών! Παραμύθι διαδικτυακά σήμερα το μεσημέρι για όλα τα παιδιά!

Κάθε χρόνο σαν σήμερα, (Σάββατο 21/3/2020) γιαρτάζουμε το φανταστικό κόσμο της κούκλας μαριονέτας και του θεάτρου σκιών. 

Μια πανάρχαιη μορφή τέχνης, όπου κρατά συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους! Το κουκλοθέατρο και το θέατρο σκιών με πρωταγωνιστή στην Ελλάδα το γνωστό Καραγκιόζη.  

Οι θεατρικές και λογοτεχνικές ρίζες των δραματικών τεχνών σε όλους τους πολιτισμούς συνδέονται με το κουκλοθέατρο, το οποίο έχει εξελιχθεί κατά τη διάρκεια των αιώνων με ποικίλους και εξαιρετικούς τρόπους.

Γι αυτό σήμερα στις 14:30 θα μπείτε στη σελίδα μας στο facebook —-> Juniorsclub.gr —> πατήστε ΕΔΩ, για να δείτε (Live) την αγαπημένη σας Νεράιδα της Άνοιξης, την Λουλουδένια από την Ομάδα παιδικών προγραμμάτων Juniorsevents, να σας αφηγείται μέ τις κούκλες της, το παραμύθι για όλες τις ηλικίες, “Καπετάν Μπαμπέσης” του Τζόν Άλφρεντ Ρόου. 

Λίγα λόγια για την ιστορία που θα σας πει η Νεράιδα της Άνοιξης:

Ο Καπετάν Μπαμπέσης είναι ένας τρομερός και γενναίος πειρατής που ταξιδεύει στις μακρινές θάλασσες. Μια μέρα, σε μια φοβερή μάχη, χάνει τον πιο άξιο, τον πιο αγαπημένο ναύτη του, το φίλο του, το μικρό αρκουδάκι.Απαρηγόρητος δε ξέρει τι να κάνει…. Η θλιβερή του ιστρορία θα συγκινήσει τα ξωτικά, τα στοιχειά και τους νάνουνς. Η ίδια η Νεραϊδοβασίλισσα θα του πει με ποιο τρόπο θα ξαναβρεί το χαμένο του φίλο. Πρέπει να ταξιδέψει στο Κάστρο το Απάτητο στην άκρη της γης και να αντιμετωπίσει το φριχτό γίγαντα που το κρατά το φίλο του. Με τη βοήθεια μιας γενναίας συμμορίας, ο θαραλλέος καπετάνιος θα φτάσει στο Κάστρο, όπου θα βρει φυλακισμένα όλα τα χαμένα αρκουδάκια.  Ο Καπετάν Μπαμπέσης, σαν αληθινός ήρωας, θα τους χαρίσει την ελευθερία τους… Τι γίνεται όμως το επόμενο πρωί που ξυπνά;;;; 

Θέλετε να απασχολήσετε τα παιδιά σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε;;; Η Ομάδα παιδικών προγραμμάτων Juniorsevents, οργανώνει για τα παιδιά σας, διάφορες δραστηριότητες!!!

Καλέστε στο 6932011395, όπου κι αν βρίσκεστε, εμείς μπορούμε Online να είμαστε μαζί σας, κάθε στιγμή!!! Μένουμε σπίτι και περνάμε υπέροχα!!! 

Δείτε επίσης:

Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών είναι μαζί τους διαδικτυακά: Γενέθλια χωρίς φίλους και συγγενείς αλλά με εκπλήξεις!!!

 facebook-fylladio_2-juniorsclub

  logotherapeia2

Μετάβαση στο περιεχόμενο