Like Sites για παιδιά Προτεινόμενο

Juniorsclub.gr : 5 χρόνια μαζί σας! Η φωνή των νέων, μικρών και μεγάλων!!!

Πριν 5 χρόνια, ξεκινήσαμε με επικεφαλής τη δημοσιογράφο Ελένη Βασιλοπούλου, μια ομάδα νέων και δημιουργήσαμε το www.juniorsclub.gr. 

Τώρα με γραφεία σε Πάτρα και Αθήνα, κλείνουμε 5 χρόνια μαζί σας, 5 χρόνια που έχουμε γίνει η δική σας φωνή, η φωνή των νέων, των παιδιών, των εφήβων, των φοιτητών και των γονέων!!! 

Μάθετε για εμάς αναλυτικά: 

www.Juniorsclub.gr

        ¨You gonna stick with us¨

Το Juniorsclub.gr είναι ένα ολοκληρωμένο διαδικτυακό Portal, με μεγάλη επισκεψιμότητα, συντονισμένο στα θέματα της εποχής, με καθημερινή ροή ειδήσεων σε εξειδικευμένα θέματα, τα οποία αφορούν παιδιά, εφήβους, φοιτητές και γονείς!

Οι αναγνώστες μας, έχουν ενεργή παρουσία! Καθημερινά, μπορούν να ενημερωθούν, να ρωτήσουν, να δημοσιεύσουν τις απόψεις τους, να παρουσιάσουν τις πρωτότυπες ιδέες τους με φωτογραφίες ή βίντεο, να προβάλλουν εκδηλώσεις που αφορούν γονείς, παιδιά, φοιτητές και όχι μόνο!  

Επικαιρότητα, ενημέρωση, Juniorsreporters, θέματα ασφαλείας/stay safe, events, υγεία, ψυχολογία, τεχνολογία, περιβάλλον προτάσεις, συνεντεύξεις, φωτογραφικό άλπμουμ και διοργανώσεις είναι οι βασικές ενότητες που συμπεριλαμβάνονται στο juniorsclub.gr.

Μια ομάδα καταξιωμένων συνεργατών, με επικεφαλής τη δημοσιογράφο Ελένη Βασιλοπούλου αναλαμβάνουν καθημερινά την ενημέρωση και τη ψυχαγωγία σας!

Το juniorsclub.gr είναι χορηγός επικοινωνίας σε πολλές γνωστές θεατρικές παραγωγές και κάθε παιδικό project, ιδίως ότι αφορά στο παιδικό θέατρο!

Το www.juniorsclub.gr έχει καθημερινή παρουσία σε πολλές στοχευμένες ομάδες στο facebook, οι οποίες διαθέτουν πολλές χιλιάδες μέλη. Συνεπώς αυτή η αλληλοεπικοινωνία μας έχει φτάσει πολύ ψηλά σε επισκεψιμότητα και μας προσφέρει την δυνατότητα εκτός της επικαιρότητας να κάνουμε ρεπορτάζ και στοχευμένα άρθρα για θέματα τα οποία ενδιαφέρουν το κοινό μας.

10 λόγοι για να κολλήσεις με το juniorsclub.gr ?

  1. Είναι η φωνή των νέων!Παιδιά, από πολύ μικρή ηλικία, προβάλλουν τα ταλέντα τους, τις ιδέες τους, τις απόψεις τους. Πρωταγωνιστές είναι επίσης οι έφηβοι και οι φοιτητές, όπου έχουν κι αυτή τη δική τους καθημερινή παρουσία μέσω του portal. Η στήλη juniorsevents συμπεριλαμβάνει κυρίως αρθρα για παιδιά, εφήβους νέους και γονείς! 

2.Είναι η φωνή των γονέων! Ερωτήσεις για θέματα εκπαίδευσης, για θέματα υγείας, ασφάλειας αλλά και θέματα ψυχολογίας, είναι αφορμή για να γίνουν ολόκληρα άρθρα από τους ειδικούς μας. Επίσης, έχουμε πολλές ερωτήσεις για βάπτιση – παιδικά πάρτυ και γάμο, όπου μέσω του juniorsclub.gr εντοπίζουν πολύ ωραίες προτάσεις! 

3.Ειναι η φωνή των νέων στο εξωτερικό! Νέοι, κυρίως φοιτητές μας μιλούν για τη χώρα που επέλεξαν να σπουδάσουν, το πανεπιστήμιο και τη ζωή τους εκει.

  1. STAY SAFE!Η αποκλειστική στήλη ενημέρωσης για θέματα ασφαλείας! Εκτός από τα ενημερωτικά άρθρα, εμείς διοργανώνουμε σεμινάρια σε σχολεία, πανεπιστήμια και συλλόγους, για να μάθουν να σκέφτονται και να προλαμβάνουν τους κινδύνους στη ζωή μας. 
  2. Διοργάνωση σεμιναρίων!Είναι σκοπός μας, κάθε θέμα που συζητάμε με τους νέους να μπορούμε να το παρουσιάζουμε μέσα από ένα διαδραστικό σεμινάριο – ημερίδα κλ 
  3. Διοργάνωση events για παιδιά! Στον όμιλο μας ανήκει η εταιρία juniorsevents για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε μεγάλα events. Παιδιά σε ιδρύματα, παιδιά σε φτωχές οικογένειες, έφηβοι με ταλέντο που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα, νέοι που θέλουν να σπουδάσουν αλλά δεν μπορούν, αποτελούν κίνητρο για μια εκδήλωση με διαφορετικό χαρακτήρα! Γι αυτό μέσω αυτών των events κάνουμε τα παιδιά να γελάνε, να εκπαιδεύονται, να σπουδάσουν. 
  4. Sites για παιδιά! Προτείνουμε sites όπου μπορούν να τα επισκεφθούν παιδιά κατόπιν ελέγχου ασφαλείας. 
  5. Gadget -τεχνολογία! Κάθε νέα πρόταση και κάθε νέο γκατζετάκι που αρέσει στους νέους, στα παιδιά και στους γονείς, είναι εδω! 

9.Ημερολόγιο με events! Καθημερινά στη στήλη events επιλέγεις την περιοχή που είσαι και μπορείς να ενημερωθείς για εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις αλλά και ειδικά σεμινάρια για παδιά, νέους και γονείς!

  1. Web tv ! Με τη δημιουργία των νέων studio μας, ετοιμάζουμε μια σειρά από ειδικές εκπομπές για το παιδί, για τον έφηβο, τον νέο αλλά και τους γονείς. 

Είναι πολλοί αυτοί που μας επιλέγουν και έχουμε πολλές ιδέες για να γίνουν περισσότεροι: 

*Η Ελένη Βασιλοπούλου, έδωσε μια συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα, για την ομαδική δουλειά του juniorsclub.gr και το χαρακτήρα του πόρταλ. 

ακολουθεί το λινκ

https://www.protothema.gr/paidi/article/890404/eleni-vasilopoulou-i-diadiktuaki-foni-paidion-efivon-kai-foititon/ 

fylladio-juniorsclub-1

Μετάβαση στο περιεχόμενο