Βιβλίο

Κυκλοφόρησε το βιβλίο “Δώσε Ελπίδα” της Τασούλας Λυρτζή

Κυκλοφόρησε το βιβλίο “Δώσε Ελπίδα” της Τασούλας Λυρτζή

Ένα μικρό κορίτσι ανακαλύπτει μέσα από τον πόνο και τη θλίψη, πως η ζωή είναι όμορφη όταν την κοιτάμε με ελπίδα!

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Θέλεις να μάθεις πώς η Ζωίτσα η ελαφίνα κατάφερε να ξεπεράσει τον χαμό της αδελφούλας της; Πώς ένα παγώνι και μια χήνα μπόρεσαν να βοηθήσουν ένα χελιδόνι σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής του;
 
Διάβασε αυτό το βιβλίο που φτιάχτηκε για σένα με πολλή αγάπη και ανακάλυψε τη δύναμη της ελπίδας και της πίστης.
Η Συγγραφέας
Η Τασούλα Λυρτζή γεννήθηκε το 1966, στην Επανοµή της Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από το Λύκειο της Επανοµής, όπου αρίστευσε και πρώτευσε. Τον Ιούνιο του 1985, πήρε το πτυχίο της Σχολής Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης και διάβασε τον όρκο της σχολής επειδή πρώτευσε και αρίστευσε ξανά.
 
Δύο χρόνια αργότερα, µπήκε στη µάχιµη εκπαίδευση. Εργάστηκε απ’ τη Ρόδο µέχρι την Κοζάνη κι απ’ τη Συκιά Χαλκιδικής µέχρι το Πετρωτό του νοµού Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, συµµετείχε στις εξετάσεις του Διδασκαλείου του Τµήµατος Νηπιαγωγών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήµιου Θεσσαλονίκης, πετυχαίνοντας εισαγωγή µέσα στις τρεις πρώτες, και απέκτησε Δίπλωµα Διετούς Μετεκπαίδευσης στις Επιστήµες της Αγωγής.
 
Από το 1999 κι επί σειρά ετών διετέλεσε Δηµοτική Σύµβουλος του Δήµου Επανοµής, στηρίζοντας τα σχολεία και τον πολιτισµό του τόπου. Επιτέλεσε τα καθήκοντά της ως Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήµου, Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου, µέλος της συντακτικής επιτροπής της εφηµερίδας «Η Φωνή της Επανοµής», όπου και αρθρογραφούσε, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του 2ου Δηµοτικού Σχολείου Επανοµής. Για πολλά χρόνια υπηρέτησε στο 3ο Ολοήµερο Νηπιαγωγείο Επανοµής ως Προϊσταµένη.
 
Το 2012 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Πηγή το πρώτο της βιβλίο µε τίτλο «Δώσε Αγάπη», εικονογραφηµένο απ’ την ίδια.
 
Σήµερα, συνταξιούχος πια, συνεχίζει ακόµα το έργο της, πάντα µε τον ίδιο στόχο: Τη σφυρηλάτηση ενός ιδιαίτερου χαρακτήρα για κάθε παιδί. Ενός χαρακτήρα που θα έχει µέσα του τα δώρα της Σοφίας του Θεού. Την πίστη, την ελπίδα, την αγάπη. Πιστεύει βαθιά πως κάθε πλασµατάκι που έρχεται στη ζωή πρέπει να µπορεί να διεκδικεί ένα καλύτερο αύριο. Ο µόνος δρόµος για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι η δηµιουργία ενός ακέραιου χαρακτήρα. Σ’ αυτόν τον δρόµο, η συγγραφέας τάσσεται βοηθός και συνοδοιπόρος γονιών και εκπαιδευτικών.
Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Δώσε Ελπίδα
Συγγραφέας: Τασούλα Λυρτζή
Εκδόσεις: iWrite
Τιμή Λιανικής: 12 ευρώ
Σελίδες: 58

Διαβάστε επίσης

«Ο νυχτερινός περίπατος της γιαγιάς»: Κυκλοφορεί το τελευταίο βιβλίο της Άλκης Ζέη

Τα 3 καλύτερα ελληνικά παιδικά βιβλία σύμφωνα με την παγκόσμια λίστα καλύτερων βιβλίων για το 2020

Συνέντευξη με τη συγγραφέα – ψυχολόγο, Ιωάννα Τσάκωνα για το παραμύθι: “Το Μαγικό ταξίδι της Σοφίας”

UNIPRO: Γιατί είναι η πρώτη επιλογή στην Ελλάδα, για Φοιτητικές Εργασίες – Projects – Πτυχιακές – Διπλωματικές?

Μοριοδοτούμενα Προγράμματα όλων των ειδικοτήτων μέσω Ασύγχρονης Διαδικτυακής Διδασκαλίας

Μετάβαση στο περιεχόμενο