Η πρώτη ενημερωτική εκδήλωση για την ιχθυοκαλλιέργεια για γονείς και κηδεμόνες που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 01 Απριλίου στις 19:00 με τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου στην Πάτρα.
Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – Enterprise Greece (δημόσιος φορέας εποπτευόμενος από το Υπουργείο Ανάπτυξης) στο πλαίσιο υλοποίησης του ολοκληρωμένου σχεδίου προώθησης ευρύαλων μεσογειακών ειδών (τσίπουρα – λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας), με τίτλο: “Ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα” έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Αίγλη, Ακτή Δυμαίων 17, Veso Mare.
Το juniorsclub.gr ρώτησε τον κο Λαζάρου, γιατί τα Ελληνόπουλα δεν τρώνε εύκολα το ψάρι;
“Όλα ξεκινάνε από την μητέρα. Όταν αρχίζει και δυσανασχετεί, μετά γκρινιάζει για το πώς θα καθαρίσει τα ψάρια, έπειτα φωνάζει ότι θα μυρίσει το σπίτι και το κάνει με μισή καρδιά, περιμένεις να φάνε τα παιδιά μετά ψάρι;” απάντησε ο κος Λαζάρου.
Πρόσθεσε: “Η Ελλάδα έχει καλό ψάρι, τσιπούρα-λαβράκι και άλλα, σε οικονομικές τιμές. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μαγειρευτεί το ψάρι για να αρέσει στα παιδιά.”
Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην Ημερίδα!