Μωρό

Μητέρα θήλασε το μωρό σε γάμο και η φωτογραφία της έγινε Viral

Η φωτογραφία της Jael έγινε viral στο Instagram για καλό λόγο – πολλοί την κοινοποιούν επικροτώντας την νεαρή μητέρα…  Αυτή είναι η Naomi Jael Covert, 21 ετών από το Vilseck της Γερμανίας. Ο σύζηγος της δουλεύει στον στρατό και εδώ την βλέπετε με των 10 μηνών γιό της, Tj

thilasmos-juniorsclub

Πριν λίγες ημέρες, η Naomi ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία της καθώς θήλαζε τον Tj κατά την διάρκεια ενός γάμου στον οποίο ήταν καλεσμένη. Η φωτογραφία της έγινε viral όταν την έκανε repost η σελίδα empoweredbirthproject του instagram και αμέσως πήρε περισσότερα από 12.000 Likes.

thilasmos2-juniorscllub

Ακόμα και στον προσωπικό της λογαριασμό κατάφερε να μαζέψει πάνω από 3.000 likes.

Η ίδια είπε στην εφημερίδα BuzzFeed News πως σοκαρίστηκε όταν ξύπνησε το επόμενο πρωί και βρήκε την φωτογραφία να έχει γίνει viral.

Η Naomi είπε επίσης πως οι γυναίκες δεν έχουν λόγο να σκεφτούν πότε και που θα ταΐσουν το μωρό τους. “Κυριολεκτικά δεν πιστεύω οτι ο θηλασμός πρέπει να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα, δεν έχουν σημασία οι περιστάσεις. Είναι απλά ένα στήθος, γιαυτό μου το έδωσε ο Θεός για να ταΐζω το μωρό μου όταν πεινάει”.

thilasmos3-juniorsclub

Είπε επίσης, πως όλοι οι καλεσμένοι στον γάμο ήταν χαρούμενοι που ο Tj έφαγε και χόρτασε όσο ήθελε. “Είναι απλά φυσιολογικό να συζητας με ανθρώπους ενώ ταΐζεις το μωρό σου”

Στην ουσία, κάποιοι άνθρωποι την βοήθησαν να ξεκουμπώσει το φόρεμα της. “Δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό, απλώς ένας άνθρωπος τρώει”

 

]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο