Σεξ

Μόνο για Γονείς: Μικρές απλές συμβουλές για σεξ!

Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε;

Όλα τα παντρεμένα ζευγάρια έχουν έναν κοινό παρανομαστή. Το πώς και πότε καταφέρνουν να κάνουν σεξ. Αυτές είναι μερικές συμβουλές αν είστε νέοι στο άθλημα!!

Αθόρυβα: Ο πρώτος, χρυσός και απαράβατος κανόνας! Και μόνο ένας θόρυβος παραπάνω μπορεί να διαταράξει τους συνηθισμένους ήχους του σπιτιού και όλα να πάνε..στράφι! Ο σκοπός μας είναι να επιτύχουμε την πράξη και όχι να εντυπωσιάσουμε με τις… ερμηνείες μας!

Γρήγορα: Αν το πάθος σας «ξυπνήσει» σε ώρες που τα παιδιά κυκλοφορούν στο σπίτι ή υπάρχει κίνδυνος να ξυπνήσουν αλλά εσείς δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε, τότε ό,τι είναι να γίνει, χρειάζεται να γίνει γρήγορα και αποτελεσματικά!

Σκεπαστά: Καλό είναι να είστε πάντα ημισκεπασμένοι και ημιντυμένοι, ώστε σε μία ξαφνική εμφάνιση των παιδιών στο δωμάτιο, να προλάβετε να .. συμμαζευτείτε. Για καλό και για κακό να έχετε μία εύκαιρη δικαιολογία στην απορία του παιδιού

Ετοιμοπόλεμα: Όταν γδυνόμαστε δεν πετάμε τα ρούχα όπου να’ ναι! Θα πρέπει πάντα να είναι σε απόσταση βολής, ώστε σε δευτερόλεπτα αν χρειαστεί να είμαστε ανασυνταγμένοι και σοβαροί!

Είναι ανάγκη να είστε προετοιμασμένοι για το εξής:

Το παιδί σας αποφάσισε μέσα στα βαθιά μεσάνυχτα να έρθει στο κρεβάτι σας! Τι κάνετε;
Αναγκαστικά διακόπτετε, και μόλις το πάρει– αν δεν σας έχει πάρει και εσάς ο ύπνος, σηκώνεστε και πάτε σε άλλο σημείο του σπιτιού για να ολοκληρώσετε ό,τι αρχίσατε!

Φυσικά δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε πολλές φορές το γνωστό σε όλους “ξύπνημα του μπετατζή”, ώστε να καταφέρετε να ζήσετε λίγες στιγμές πάθους με τον σύντροφό σας! Βέβαια θα χρειαστεί να κάνετε κάποια προετοιμασία:
Α) Ερχόμαστε σε συμφωνία με τον άνθρωπό μας για την ώρα αλλά και τον λόγο του ξυπνήματος για αποφυγή παρεξηγήσεων!

Β) Κοιμόμαστε σχετικά νωρίς ώστε να είμαστε ξεκούραστοι

Γ) Ό,τι προετοιμασία θέλουμε την κάνουμε από βραδύς (και δεν μιλάμε για φράουλες, σαντιγές κτλ) αλλά για το ντους μας, ξύρισμα ποδιών για τις κυρίες που δε θέλουν να “τσιμπούν” τον δόλιο τον άντρα τους τη στιγμή της επαφής (να τους σκεφτόμαστε κι αυτούς καμιά φορά)

Δ) Ο ήχος του ξυπνητηριού πρέπει να είναι διακριτικός για να μη σηκωθεί όλο το σπίτι στο πόδι!

Ε) Τελευταίο αλλά πιο σημαντικό! Δεν ξεχνάμε να προγραμματίσουμε το ξυπνητήρι!

Μετάβαση στο περιεχόμενο