Ενημέρωση Επικαιρότητα

Μονοζυγωτική δίδυμη γίνεται μαμά μονοζυγωτικών διδύμων

Η Michelle Cooke και η αδερφή της Sarah έχουν μεταξύ τους έναν άρρηκτο, σπάνιο δεσμό: αυτόν που έχουν τα δίδυμα αδέρφια. Δεν είναι όμως το μόνο σπάνιο στη ζωή τους…
 
Μια μονοζυγωτική δίδυμη μπορεί να γεννήσει μονοζυγωτικά δίδυμα; Δεν είχε καταγραφεί κάτι τέτοιο στα ιατρικά ιστορικά μέχρι που η Michelle, μονοζυγωτική δίδυμη, απέκτησε δίδυμες μονοζυγωτικές κόρες, την Elsie και την Marnie.
 
Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι 3 στις 1.000!
 
Όταν έμεινε έγκυος η 35χρονη γυναίκα ανησυχούσε πολύ για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της και πήγε να κάνει υπέρηχο στις 8 εβδομάδες της κύησης.
 
Τότε η γιατρός της είπε ότι βλέπει δύο έμβρυα. Περίμενε δίδυμα! Δεν πίστευε στα αυτιά της και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει στην αδερφή της Sarah. Εκείνη ούρλιαξε από τη χαρά της στο τηλέφωνο!
 
Στον υπέρηχο των 12 εβδομάδων είδαν ότι τα δίδυμα ήταν μονοζυγωτικά. Κανένας από την οικογένειά τους δεν το πίστευε! Τα δίδυμα κοριτσάκια γεννήθηκαν υγιέστατα με καισαρική και ήταν τόσο ίδια μεταξύ τους που η μαμά τους έβαφε το ένα νύχι της μιας για να τις ξεχωρίζει!
 
Η Michelle βλέπει τώρα τα κοριτσάκια της, που είναι πια 2,5 ετών περίπου, να μοιράζονται τον ίδιο ισχυρό δεσμό, όπως εκείνη και η αδερφή της.
 
Μιλάνε στη δική τους γλώσσα, κοιτιούνται και γελάνε και δείχνουν τόσο ευτυχισμένες!
 
Ακριβώς όπως ήμασταν και εμείς, λέει η πρωταγωνίστρια αυτής της τόσο σπάνιας αληθινής ιστορίας!
 
 
 
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο