Αθλητισμός

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών αναδείχτηκε πρωταθλητής Όμιλος της Περιφέρειας Νότιας Ελλάδας

Πρωταθλητής Όμιλος στην Περιφέρεια Νότιας Ελλάδας για το 2020 αναδείχτηκε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών, σύμφωνα με τη βαθμολογία που πέτυχαν οι αθλητές των ομίλων στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νότιας Ελλάδας.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα διοργανώθηκε στο Αίγιο, από 7 έως 9 Αυγούστου, από τον Ν.Ο. Αιγίου «Ο Ποσειδών», σύμφωνα με το Ιατρικό Πρωτόκολλο της Υγειονομικής Επιτροπής της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, όπως έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη Επιτροπή της Γ.Γ.Α..

Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε αρχικά προγραμματισθεί να διεξαχθεί στην Πύλο, στις 25 Μαρτίου αλλά τα γεγονότα του κορονοϊού ανέβαλαν τη διεξαγωγή του.

Αγωνιστικά, ο Όμιλός μας διεκδίκησε και πήρε θέσεις σε όλες τις κατηγορίες, με 1η νίκη στα Optimist κορίτσια, 1η νίκη στα Optimist Junior κορίτσια, 1η νίκη στα Optimist junior αγόρια και 3η θέση στα Optimist αγόρια και την εντυπωσιακή εμφάνιση με 2η θέση στα Laser του αθλητή της Πάτρας, ο οποίος έδειξε πως μπορεί κάποιος, κερδίζοντας με πρωτιές, να έλθει δεύτερος!!! όταν με 4 άσσους σε αντίστοιχες ιστιοδρομίες κατετάγη δεύτερος, αφού σφυρίχτηκε και ακυρώθηκε 2 φορές πρόωρος. 

Συγκεκριμένα:  

Στα laser 4.7, η επικράτηση του Νικόλα Γεωργόπουλου φαινόταν να είναι καθαρή από την πρώτη ημέρα, αφού ο αθλητής έφερνε άσσους αλλά τη 2η ημέρα των αγώνων έμελε να χρεωθεί 2 δυο άκυρες ιστιοδρομίες που του φόρτωσαν βαθμούς ποινής, στερώντας του την 1η θέση. Την 3η ημέρα διεξήχθη μόνο μια ιστιοδρομία όπου με άσσο ο αθλητής κατάφερε να βρεθεί στη 2η θέση.

11η θέση στα Laser αγόρια για τον Διαγόρα Γκόφα

Στα Optimist, 1η η Όλγα Δούσκα και 4η στη Γενική και 3η στα Optimist κορίτσια η Κωνσταντίνα Δούσκα και 1η στα Junior κορίτσια.

4η η Αριάδνη Νταγκουνάκη 

Στα Optimist αγόρια, 3η θέση και 3ος στη γενική ο Ιάσονας Ανδριόπουλος

8ος ο Στράτος Πέτρου

10ος ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος 

12ος ο Νικόλαος Κατσαδράμης

Στα Optimist Junior αγόρια:

1ος ο Κωστής Βασιλείου

4ος ο Μιχάλης Κατσαδράμης

5ος ο Φίλιππος Κουτσουρόπουλος

6ος ο Γιάννης Αργυρός.

Και μία ακόμη πρωτιά κατάφερε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών, αφού παρουσίασε την πολυπληθέστερη αποστολή με τους περισσότερους αθλητές από όλους τους ομίλους της περιφέρειας, γεγονός που επετεύχθη χάρη στην υποστήριξη του χορηγού SUPER CARGO, που βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας σε πραγματικά δύσκολες εποχές.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές, την προπονήτρια Δήμητρα Αρβανίτη, τον βοηθό της Γιώργο Χατζηκωνσταντίνου και τον Λάμπρο Γεωργόπουλο που βοήθησε την αποστολή.

Ευχαριστούμε τον χορηγό μας, τη μεγάλη Πατρινή εταιρεία SUPER CARGO για τη στήριξή της στους αθλητές μας.

Ιστοσελίδα Ι.Ο.Πατρών http://www.sailingclub.gr

Διαβάστε επίσης

Πανελλήνιες 2020: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες για τα ΤΕΦΑΑ

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η 15χρονη αθλήτρια Σώλου Λυδία στο 6αθλο – Δείτε βίντεο από την κατηγορία Κ16

Παγκόσμια ημέρα Skateboard : Τα παιδιά και οι έφηβοι το επιλέγουν αλλά οι γονείς … ? Βίντεο με 5 εύκολα τρικ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο