Αθλητισμός

Ο Patras Half Marathon μέσα από τα σχόλια δρομέων

Η πρώτη διοργάνωση του Patras Half Marathon που πραγματοποιήθηκε την περσινή άνοιξη άφησε πίσω της ενθουσιώδεις συμμετέχοντες. Φέτος, κι ενώ η προετοιμασία για τον δεύτερο Patras Half Marathon που θα λάβει χώρα στις 7 Απριλίου είναι σε πλήρη εξέλιξη, αποφασίσαμε να ρωτήσουμε περσινούς συμμετέχοντες για τις εντυπώσεις τους και την πιθανή τους φετινή συμμετοχή.

Τα σχόλια τους ήταν ενθαρρυντικά και αποτελούν πηγή χαράς για εμάς. Εκφράστηκαν θετικά για την οργάνωση, το περιβάλλον, τη διαδρομή και τη γενικότερη εμπειρία που έζησαν.

Συγκεκριμένα:

Νικόδημος Νικολακέας, αθλητής της «ΑΕΠ Ολυμπιάς»: «Ο αγώνας ήταν μια αξέχαστη εμπειρία! Η οργάνωση ήταν άψογη και η φροντίδα στις λεπτομέρειες έκανε τη διαφορά. Από την αρχή μέχρι το τέλος αισθάνθηκα ότι όλα ήταν προετοιμασμένα με προσοχή. Σίγουρα θα συμμετάσχω και στον επόμενο αγώνα».

Παναγιώτης Διονυσακόπουλος, αθλητής του «Α.Ο. ΠΕΛΟΨ» Πατρών στις μεγάλες αποστάσεις: «Ο αγώνας ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Η ενέργεια της ομάδας, οι εθελοντές με το χαμόγελο και η όμορφη διαδρομή έκαναν τον αγώνα μοναδικό».

Αντώνης Κατσίκης, πρόεδρος του «ΣΜΑΧ Φειδιππίδης» – νικητής μαραθωνίων Αρχαίας Ολυμπίας και Μεσσήνης: «Η ποιότητα της διοργάνωσης ήταν εμφανής και η προσπάθεια των διοργανωτών να κάνουν τη διαφορά ακόμα και στην πρώτη διοργάνωση, δεν πέρασε απαρατήρητη. Όλα ήταν εξαιρετικά. Εννοείται ότι και φέτος ο Φειδιππίδης θα συμμετάσχει μαζικά με πολλούς δρομείς του».

Χρήστος Κουτρούμπας, αθλητής του «Α.Ο. ΠΕΛΟΨ» Πατρών στις μεγάλες αποστάσεις: «Η διοργάνωση του αγώνα ήταν άρτια, με υψηλού επιπέδου αθλητές και με μια επίπεδη διαδρομή που προσφέρεται για ρεκόρ για όλους τους δρομείς ανεξαρτήτως επιπέδου! Τα λέμε όλοι στις 7 Απριλίου 2024».

Μαρία Τσίρου, δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης: «Ανυπομονώ για τον 2ο Half Marathon Patras στις 7/4! Πέρασα τέλεια πέρσι. Εύχομαι να είναι όλοι εκεί σε αυτήν τη γιορτή αθλητισμού».

Γιώργος Νταλιάνης, ελεύθερος επαγγελματίας – μηχανικός Βιοϊατρικής τεχνολογίας: «Ο ρυθμός από τις μπάντες στη διαδρομή, η υποστήριξη των εθελοντών, τα προϊόντα των χορηγών στις τσάντες, το pasta party, όλα ήταν σούπερ! Περιμένω με ανυπομονησία τη φετινή διοργάνωση».

Σταύρος Γιαννακόπουλος, δρομέας μεγάλων και ultra αποστάσεων: « Η διοργάνωση φρόντισε να μη λείψει τίποτα. Από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν τέλεια οργανωμένα. Αναμφίβολα θα είμαι εκεί και φέτος!».

Μαρία Βαρβιτσιώτη, δρομέας μεγάλων αποστάσεων: «Ο αγώνας ήταν πολύ όμορφος, γεμάτος χαρούμενα πρόσωπα κάθε ηλικίας. Η διοργάνωση, οι εθελοντές, αλλά και ο κόσμος που υποστήριζε τους αθλητές έδωσαν έναν όμορφο παλμό στην πόλη μας. Και φέτος θα γεμίσουμε την πόλη μας και θα δείξουμε την αγάπη μας για τον αθλητισμό! Θα είμαι στις 7 Απριλίου στην πλατεία Γεωργίου Α΄».

Με το ίδιο πάθος και αφοσίωση που ξεκινήσαμε πέρυσι συνεχίζουμε και είμαστε βέβαιοι ότι και φέτος θα χτίσουμε όμορφες εμπειρίες και θα δημιουργήσουμε αξέχαστες δρομικές στιγμές. Σας καλούμε να μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά που δίνει η συμμετοχή σε μια γιορτή του δρομικού αθλητισμού.

Κάνετε την εγγραφή σας μέχρι τέλος Δεκεμβρίου που ισχύουν μειωμένες τιμές για τον αγώνα των 21 χλμ. Εγγραφές στο www.patrashalfmarathon.gr.

Σας περιμένουμε όλους στις 7 Απριλίου στην πλατεία Γεωργίου Α΄ στην Πάτρα.

 

Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

 

Yoga για παιδιά και εφήβους στο θέατρο “Γραμμές Τέχνης”

Μετάβαση στο περιεχόμενο